Προσπάθεια καταγραφής προβλημάτων φωτισμού που αντιμετωπίζει η πόλη της Πτολεμαίδας

3 Σεπτεμβρίου 2024
22:07
Αγαπητοί μου συμπολίτες, η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας κάνει μια προσπάθεια για να καταγράψει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας σχετικά με τον φωτισμό. Παρακαλώ όσοι έχουν εντοπίσει κάποιο πρόβλημα στην γειτονιά τους, σε κάποιον άλλο δρόμο ή δημόσιο χώρο, να μου στείλει προσωπικό μήνυμα που να αναφέρει το ονοματεπώνυμο του αιτούντος, όπως επίσης την διεύθυνση και μια φωτογραφία του σημείου.
Μπορείτε επίσης να μου στείλετε και στο μέιλ μου [email protected]
Υπάρχουν κι άλλου τύπου προβλήματα που αφορούν την Πτολεμαΐδα αλλά αυτή την στιγμή παρακαλώ να απαντήσετε μόνο για το συγκεκριμένο θέμα. Θα βγει σχετικό ποστ και για τα υπόλοιπα θέματα τις επόμενες ημέρες.
Η Δημοτική Κοινότητα Πτολεμαΐδας παίρνει αυτή την πρωτοβουλία, έτσι ώστε σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας και τις τεχνικές υπηρεσίες να αναβαθμιστεί η καθημερινότητα στην πόλη μας
Με εκτίμηση,
Αλεξάνδρα Τσιτσιντά
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Πτολεμαΐδας

15 σχόλια

  • Αν αντιμετωπιζουμε καποιο προβλημα παιρνουμε απευθειας στο τηλεφωνο της τεχνικης υπηρεσιας. Αρκετα με τις μεσιτιες για ψηφοθηρικους λογους

  • η εορδαια αγαπητη μου δεν εχει μονο προβλημα ηλεκτροφωτισμου,στην κυριολεξια εχει βρωμισει απ τη μια ακρη μεχρι την αλλη,η αντιδημαρχια καθαριοτητας εδω και 2 χρονια ειναι σαν να μην υπαρχει

  • Μήπως να σου στέλναμε κανένα μήνυμα για την τηλεθερμανση κυρία τσιτσιντα και αφησε τις λάμπες για άλλους. Ούτως ή άλλως τα φώτα θα μας τα αλλάξετε.

  • Μια πόλη που κινείται στον αυτόματο πιλότο… Οι επιλογές του δημάρχου αποδείχτηκαν σε όλα τα επίπεδα”ελλειπείς” …

  • Λυπάμαι που θα το αναφέρω αλλά δεν θα κάνεις τίποτα.
    Εντυπώσεις και λόγια .
    Δεν θα σε αφήσουν γιατί έτσι πρέπει.
    Πάρτο χαμπάρι.

  • Κάνει εντύπωση το γεγονός πως η πρόεδρος εμπλέκεται θεσμικά σε ρόλους αντιδημάρχων και τεχνικών υπηρεσιών! Θα έλεγε κάποιος πως η απειρία προδίδει…προδίδεται επίσης και αυτός που χρησιμοποιεί αυτές τις τακτικές ψηφοθηρικά, μην μπορώντας να το υποστηρίξει.
    Το σχόλιο για τον αντιδήμαρχο κύριο Κεσκερίδη το αφήνω στο περιθώριο διότι από την αρχή της πρώτης θητείας του κυρίου Πλακεντά χρησιμοποιεί την τακτική «αν θέλω κάνω τη δουλειά-υποχρέωση και αν δεν θέλω \….
    Δεν καταλαβαίνει όμως ότι έτσι εκθέτει και τον εαυτό του και τον Δήμαρχο της Εορδαίας..
    Αυτά και αλλά συμβαίνουν με λάθος ψήφους σε λάθος επιλογές.
    Οι αιρετοί είναι υπηρέτες της κοινωνίας και όχι αφέντες!
    Ειδικά στον Α βαθμό αυτοδιοίκησης!

  • Ο Κεσκεριδης αφού βγήκε για αλλά 4 χρόνια δεν τον νοιάζει. Να θυμάστε ότι θα ξαναρχίσει στο τελευταίο εξάμηνο πριν τις εκλογές.
    Παρεμπιπτόντως: ακούσατε ποτέ κάποια δήλωση ,έστω κάτι ; Όχι. Γιατί; Προφανώς δεν μπορεί. Αυτοί κυβερνάνε και μετά ψήφους. Μην ξεχάσετε την άλλη φορά πάλι. Η πόλη έπρεπε να λάμπει σε όλη την Ελλάδα και έχει γίνει άθλια. Τόσα χρόνια βλέπετε ότι δεν γίνεται απολύτως τίποτα και όμως ξαναψηφιζετε τους ίδιους. Ίδια ονόματα: Κεσκεριδης, Ορφανίδης,μπιγγας,καρακασιδης, Καραβασίλης… Συνεχίστε έτσι.

  • Πτολεμαιδα ώρα μηδέν. Αυτήν την 2η θητεία δεν γίνεται τιποτε. Καλά που αντιδρούσε κάποια την προηγούμενη θητεία που την τρέμανε όλοι και κάτι γινόταν. Τώρα κανέναν δεν φοβούνται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι