1η γιορτή μοσχαρίσιου κρέατος στην Εράτυρα Βοΐου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

3 Σεπτεμβρίου 2024
21:06

1η γιορτή μοσχαρίσιου κρέατος στην Εράτυρα Βοΐου την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου

 

 

6 σχόλια

  • Τώρα που πήραμε φόρα ήρθε η ώρα και για την 1η γιορτή Γαϊδουρίσιου Γάλακτος στο Βόιο. ΑΙΝΤΕ ΑΙΝΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!

  • Οι γιορτές αυτού του είδους γίνονται σε σοβαρές χώρες που έχουν παράδοση στην παραγωγή αγροτικών προϊόντων. Εμείς σοβαρή χώρα δεν είμαστε και παράγουμε ελάχιστα μπροστά σε αυτά που οι εδαφολογικές και κλιματικές συνθήκες ευνοούν. Στα αγροτικά προϊόντα γίνονται αθρόες εισαγωγές. Είμαστε χώρα της αγρανάπαυσης και των επιδομάτων. Οι γιορτές αυτού του είδους εδώ γίνονται αποκλειστικά για να πουλήσουμε σουβλάκια, να φάμε, να πιούμε και να χορέψουμε. Δεν δημιουργούμε κουλτούρα παραγωγής, τελεία και παύλα!

    Είναι κρίμα να χρησιμοποιούνται γι΄ αυτόν τον σκοπό αξιόλογοι επιστήμονες και σημαντικοί διοικητικοί παράγοντες οι οποίοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το αντικείμενο που ασκούν.

    Επιτέλους στο Βόιο ήρθε η ώρα να γίνουμε σοβαροί.

  • προτείνω λίστα γιορτών για όλα τα χωριά του Βοίου… χοιρινό κότσι, αρνίσια παϊδάκια, κοτόπουλο καπαμάς, κόκορα κρασάτο, πίτα με πράσο, γίδα βραστή και για γλυκό ρυζόγαλο με κανέλα.

  • Εκεί στην Ερατυρα μήπως το έχετε παρατραβήξει λίγο . 32 γιορτές μέσα σε 3 μήνες . Ιστορική κωμόπολη , το ακούσαμε κ αυτό ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι