kozan.gr: O ΑΔΜΗΕ έστειλε έγγραφο, με χθεσινή ημερομηνία 3/9, στην ΔΕΤΗΠ, προκειμένου, μέχρι την Παρασκευή 6/9, να του υποδείξει, μετά τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, νέο φορέα εκπροσώπησης του μετρητή των εγκαταστάσεών της, διαφορετικά θα προχωρήσει στη διακοπή της τροφοδοσίας ρεύματος

4 Σεπτεμβρίου 2024
13:06

Το kozan.gr συνεχίζει τις αποκαλύψεις σε σχέση με τη διαμάχη της ΔΕΗ με την ΔΕΤΗΠ, παρουσιάζοντας νέο σημαντικό έγγραφο. O ΑΔΜΗΕ  με χθεσινή ημερομηνία 3/9, ενημερώνει την ΔΕΤΗΠ ότι μέχρι την Παρασκευή 6/9, πρέπει να του υποδείξει, μετά τις εξελίξεις με την ΔΕΗ, νέο φορέα εκπροσώπησης του μετρητή των εγκαταστάσεών της, διαφορετικά θα προχωρήσει στη διακοπή της τροφοδοσίας ρεύματος. Να θυμίσουμε ότι ήδη η ΔΕΤΗΠ έχει καταθέσει , δικαστικά, νέα αίτηση για έκδοση προσωρινής διαταγής που θα συζητηθεί την επόμενη Τρίτη 10/9  (διαβάστε σχετικά εδώ), ενώ συνεχίζονται στο παρασκήνιο οι προσπάθειες του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας για εξεύρεση λύσης μεταξύ ΔΕΗ και ΔΕΤΗΠ ώστε να πέσουν οι τόνοι και να μην υπάρξει εν τέλει “διαζύγιο” σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση των εγκαταστάσεων της δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Εορδαίας.

3 σχόλια

  • ο κ. καραβασίλης σε πρόσφατη ανακοίνωση του δήλωνε ότι πρέπει να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και να πάμε ενωμένοι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα. λοιπόν ακούστε τη ακολούθησε. η αντιπολίτευση έφερε αίτημα για έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα την τ/θ και τι φαντάζεστε ότι απάντησε ο Δήμαρχος??? ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΑΊΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!!!!!!!!!!! έτσι, για να γνωρίζει ο πολίτης τη πράττει η αντιπολίτευση και τι η δημοτική αρχή που κατά τα άλλα επικαλείται ενότητα.

  • Αφού για δεκαετίες η ΔΕΗ εκμεταλλεύτηκε τον πλούτο της περιοχής μας, τώρα μας στήνει και στον τοίχο.
    Τους ίδιους να ψηφίζετε, μέχρι να φύγει ο τελευταίος νέος στο εξωτερικό.

  • Πού είναι εκείνος που σχολίαζε στο κοζαν ότι ο Καραβασίλης δεν έλεγε αλήθεια; Κρύφτηκε από ντροπή; Κατάπιε τη γλώσσα του; Ξενιτεύτηκε;
    Μην αγχώνεστε, τη λύση θα τη βρει ο Αμανατίδης!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι