kozan.gr: Γιώργος Παντελίδης κατά Προέδρου ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Μητλιάγκα: “Εκεί όπου αποκλείονται με κάθε τρόπο η μη ημέτεροι επιχειρηματίες από κάθε λογής έργο που αναλαμβάνει να τρέξει το Επιμελητήριο”

5 Σεπτεμβρίου 2024
18:29

 

Σε παλαιότερη μου ανάρτηση είχα μιλήσει για τις απευθείας αναθέσεις στο ΕΒΕ ΚΟΖΑΝΗΣ. Εκεί όπου αποκλείονται με κάθε τρόπο η μη ημέτεροι επιχειρηματίες από κάθε λογής έργο που αναλαμβάνει να τρέξει το Επιμελητήριο. Το τελευταίο διάστημα και εν μέσω καλοκαιριού θα παρατηρήσατε όλοι πως δεν ακούσατε κάτι για δράσεις του επιμελητηρίου Κοζάνης. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν συνεχίζονται οι παλιές πρακτικές τις οποίες τις εξέλιξε ακόμα περισσότερο η νυν διοίκηση. Πρόσκληση λοιπόν εκδήλωσης ενδιαφέροντος για έργο 12.896€ σε 3 επιχειρήσεις μέσω email εκ των οποίων η μια δεν υπάρχει, η δεύτερη δεν έχει αντίστοιχο ΚΑΔ και η τρίτη η οποία είναι η εκλεκτή ώστε να φαίνεται πως λάβαμε 3 διαφορετικές προσφορές και θα επιλέξουμε την πλέον συμφέρουσα. Οι επωνυμίες των ιδιοκτητών των email κρύφτηκαν από εμένα γιατί σκοπός μου δεν είναι να στοχοποιήσω επαγγελματίες του νομού Κοζάνης αλλά να αναδείξω τις πρακτικές της νυν διοίκησης οι οποίες είναι επιζήμιες για το ταμείο του επιμελητηρίου και για το σύνολο των επιχειρήσεων του νομού Κοζάνης.

10 σχόλια

  • Που είσαι εσύ παλικάρι μου; Από το Πάσχα έχεις να φανείς στο ΕΒΕ, ανησυχήσαμε μήπως έπαθες κάτι. Ο έλεγχος και οι αγώνες δεν γίνονται μόνο στο facebook.

  • Απαραδεκτες λογικες Μητλιαγκα, βαζει επιχειρησεις της περιοχης στο περιθωριο για χαρη ποιανου?????? κι ομως αυτος ο τυπος θελει να διεκδικησει εκ νεου την προεδρια? τι εκανε ολα αυτα τα χρονια και με περισσοτερα χρονια στην προεδρια απο αλλες θητειες? ενα τιποτα. Στις επομενες εκλογες οι επιχειρηματιες θα τον στειλουν εκει που ανήκει…

  • Μπραβο Γιωργο συνεχισε. Θελουμε ανθρωπους που δουλεύουνε και φερνουν εισοδημα στην περιοχή. Οχι συμβουλατορες και διαχειριστες.

  • Επιμελητηριο που δεν αντιμετωπίζει ισοτημα τα μέλη του δεν ειναι επιμελητηριο. Ο μητλιαγκας όλο αυτο το χρονικό διάστημα εχει μηδενικο εργο. Δοκιμάστηκε, δεν μπορεσε, ο επομενος. Οι επιχειρηματιες πρεπει να παιρνουν γρηγορες αποφασεις.

  • Γιωργο Παντελιδη καποια μερα πρεπει να μιλησεις για να ξερει ο κοσμος ποσο κοσμο απασχολεις στην επιχειρηση σου, τι επενδυσεις εχεις κανει τα τελευταια χρονια, και να μας πει και ο κ. Μητλιαγκας, τι έχει κανει και ποσους απασχολει. Δημουπαλληλιστικη νοοτροπια στην ελευθερη αγορα δεν χωρα, οι ελευθεροι επαγγελματιες θελουν γνησιο εκπροσωπο που να ξερει την αγορα

  • Γιαννακη, σε ζητησε η Ζεμπιλιαδου, ηθελες Αμανατιδη αλλα δεν ηθελες να κακοκαρδισεις τον Καασαπιδη. Σε ζητουσε το Πασοκ, αλλα εσυ το παιζες ποιο ψαγμενος σοσιαλιστης και κατεβηκες με Δημοκρατική Ευθύνη με Χάρη Θεοχάρη και τον πρώην υπουργό του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Αλέκο Παπαδόπουλο. 5 χρονια χωρις να εισαι υποψηφιος, πουλησες και τον Μαλουτα που διαχρονικα στηριζε τον πατερα σου και εσενα. επι νννννεας δημοκρατιας πηγες με Κοκκαλιαρη….. Τελος εκανες τα αδυνατα δυνατα να διωξεις τον δημοκρατικα εκλεγγμενοοο Σαρρη σττο επιμελητηριο και να παρεις την προεδρια.

  • Γιωργο Παντελιδη ευχομαι να κατεβεις υπποψηφιος στο Εβε με μια ισχυρη ομαδα. Οι καιροι δεν χωρανε πειραματισμους. Η Κοζανη μαζι σου.
    Καλη επιτυχια!

  • Να μάθουν επιτέλους τα μέλη του ΕΒΕ ποια μέλη ψήφισαν τα περιβόητα Σαραντάρια του Κασαπιδη είναι πολλά τα λεφτά που δεν ξεχνούμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι