ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Σ.Π.Δ.Μ): Συμμετοχή σε εκδήλωση εν μέσω αντιπυρικής περιόδου

5 Σεπτεμβρίου 2024
17:33

Με μεγάλη έκπληξη αναγνώσαμε το υπ’ Αριθμ.Πρωτ. 47491 Φ800.1 έγγραφο του ΑΠΣ προς τις υπηρεσίες της Βορείου Ελλάδος, με το οποίο ζητάτε  εν μέσω αντιπυρικής περιόδου και με τις  Γενικές Επιφυλακές να διατάσσονται σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση να επιβαρυνθούν οι συνάδελφοι  και με μια μετακίνηση ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα ζητάτε από την Δυτ. Μακεδονία 80 πυροσβέστες απλά για να παρευρεθούν σε μια εκδήλωση, θέτοντας σε κίνδυνο την εύρυθμη λειτουργιά των υπηρεσιών και κλιμακίων της με ότι άλλο συνεπάγετε αυτό.

Τέλος, αν θέλετε να μας τιμήσετε όπως λέτε, θα μπορούσατε να το κάνετε μετά την αντιπυρική  με εθελοντική παρουσία, για εμάς ο πιο αποδεκτός τρόπος είναι η έμπρακτη χρηματική αποζημίωση της τιτάνιας προσπάθειας μας για άλλη μια χρονιά και η θέσπιση επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος για το Μόνιμο Πυροσβεστικό προσωπικό, όπως ορθώς πράξατε για τους Π.Π.Υ. συναδέλφους μας.

Όλα τα αλλά  είναι για το θεαθήναι.

10 σχόλια

    • οπως παντα..δουλεψαν εναν μηνα..θα κατσουν ακομα 11 ατο ταβλι και θελουν χρηματικη αποζημιωση..λες και δενπληρνοντουσαν..αν δεν τους αρεσει μπορουν να δηλωσουνπαραιτηση η ναμην κανουν ατημα για του χρονου..ε?

        • ετσι σας εμαθαν/οτι ζηλευουν οι απο εξω?να ζηλεψουν τι..που καθε τετοια ποχη κλαιγεστε σαν γυναικουλες γιατι σας εβαλαν και δολεψατε ενα μηνα..?παλι το ιδιο..αν δεν σας αρεσει μην πατε..δηλωστε παραιτηση..γιατι κλαιγεστε?ετσι κανουνε οι ανδρες..οατν δν τους αρεσει κατι φευγουν..δεν κλαινε..καταλαβατε?

          • Ζήλια και ζόρι μεγάλο τραβάς, να το κοιτάξεις. Και μεταξύ μας οι άνδρες το παλεύουν δεν τα παρατάνε σαν τις γυναικουλες αλλά που να ξέρεις εσύ….

      • Αφού μας θέλεις να μην παίζουμε τάβλι, βάλε φωτιά το σπίτι σου ή στούκαρε το αμάξι σου για να σε σώσουμε! Εξυπνοπούλι Ελληνάρα….

      • Εγώ σου εύχομαι να μην μας χρειαστείς ποτέ, γιατί αν γίνει το αντίθετο τότε θα καταλάβεις τι ανόητο σχόλιο έκανες..

        • να γινει ιδιωτικη ολη η υπηρεσια..να γινει οπως ακριβως γινεται με τον αποχιονισμο 6 μηνες τον χρονο..να σα δω τοτε ..θα δεισ τι καλα που θα ερχεσαι παλι και στο ατυχημα και στην φωτια και δεν θα μας κανετε και τον τσαμπουκα καθε τοσο..αν δουλευατε ομως εστω λιγο δεν θα κανατε ολα αυτα τα ρεζιλικια..που καθεστε και το παλευτε ταχα..για την παρηα σας να κοιμαστε πιο πολυ..αυτο σας νιαζει..και τα αλλα ειναι αηδιες δ.υπαλληλων της χειροερης μορφης κιολας..αντε κλαψτε τωρα…

      • Ντροπή σου και μόνο για το σχόλιο, την επόμενη φορά που θα τους χρειαστείς στο πλευρό σου, σκέψου ότι μπορεί να παίζουν μπιρίμπα, μην τους διακόψεις…

        Συγνώμη ξέχασα, τις φωτιές πλέον τις σβήνουν τα πτητικά μέσα…

        Μακριά οι αντιλήψεις σου από του υπαλλήλους αυτούς που ξυπνάνε ένα πρωί και μπορεί να μην ξέρουν που μπορεί να βρεθούν…

  • Μέσα στην αντιπυρική περίοδο, με αυξημένα μέτρα πυρασφάλειας, υποχρεώνει το πυροσβεστικό προσωπικό να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με έξοδα δημοσίου για να χειροκροτήσουν τον Κύριο Υπουργό, εύγε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι