Δυστυχώς μέχρι σήμερα τίποτα από τους τοπικούς άρχοντες αναφορικά με τα κίνητρα προσέλκυσης ιατρών στην Δυτική Μακεδονία αλλά και γενικά στην περιφέρεια (του Κ. Στόκκου)

5 Σεπτεμβρίου 2024
17:20

 

Δυστυχώς μέχρι σήμερα τίποτα από τους τοπικούς άρχοντες αναφορικά με τα κίνητρα προσέλκυσης ιατρών στην Δυτική Μακεδονία αλλά και γενικά στην περιφέρεια .
✔ Κάποιοι μας παραπέμπουν στις αναγγελίες του Πρωθυπουργού στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης. Το τι θα ειπωθεί εκεί και για πιο σκοπό ένας Θεός το ξέρει.
✔Αυτό που ξέρουμε εμείς είναι ότι δεν έχουμε κάτι χειροπιαστό στα χέρια μας προκειμένου να ηρεμήσουμε και να έχουμε μια ελπίδα για κάτι καλύτερο στο μέλλον αλλά και να συγκεντρωθούμε στο έργο μας αλλά και στον σκοπό μας.
✔ Τα κρεβάτια της ΜΕΘ ΚΟΖΑΝΗΣ αυξήθηκαν από 4 σε 5 όμως δεν φτάνουν για να καλύψουν τις ανάγκες της Δυτικής Μακεδονίας.
Και όχι μόνο αυτό αφού δεν ξέρουμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα αφού δύο θέσεις ιατρών στην ΜΕΘ καλύπτονται με μετακινήσεις και τον επόμενο μήνα μπορεί να υπάρξει πρόβλημα !!!
✔Για μας συμπεριφέρονται έτσι; To αξίζουμε ; Αυτό είναι το
ευχαριστώ;
✔Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αναφορικά με τις ανάγκες που υπάρχουν αλλα και τα σοβαρά προβλήματα που έχει προκαλέσει η υποστελέχωση.
✔ Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αναφορικά για το τι θα έπρεπε να γίνει – που μπορούσε να γίνει- αλλά και γιατί δεν έγινε.
✔ Υπάρχουν πολλά που μπορούν να ειπωθούν αλλά δεν είναι ώρα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διορθωθεί άμεσα το πρόβλημα που υπάρχει με το δημόσιο σύστημα υγείας
✔ Όταν το δημόσιο σύστημα υγείας δεν λειτουργεί σωστά , είναι δείγμα έλλειψης ανθρωπιάς και έλλειψη αξιοπρέπειας. Είναι σωστό αυτό;
✔ Δώστε κίνητρα τώρα, για να στελεχωθούν τα νοσοκομεία μας με ιατρονοσηλευτικό προσωπικό – επιτέλους .
✔ Το τοπίο πρέπει να ξεκαθαρίσει !
✔ Πρέπει να φανεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα και για πιο σκοπό

12 σχόλια

  • ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΓΙΑΤΡΕ . ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ ΜΟΝΟ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ. ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΧΡΝΙΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΩΡΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΡΕΠΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΠΑΛΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

    • ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ Η ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ..ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΖΩΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΡΩΑ , ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ Κ.ΣΤΟΚΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ.ΑΝ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΘ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ:ΟΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΓΟΝΕΣ,ΔΗΛ.ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.ΜΑ ΜΕ 1050. Ε. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΛΟΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ;ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΚΙΝΗΤΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.

      • Με μικρά γράφουμε,ποτέ με κεφαλαία….μας έβγαλες τα μάτια….που έχεις και άποψη για τον εξοπλισμό της ΜΑΦ στο Μαματσειο…(άλλο ΜΕΘ αλλα ΜΑΦ)

        • ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΓΙΑ ΜΕΘ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΦ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ, ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΥΑΛΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕ.

    • Σ ενοχλούν τα σκυλιά τώρα σε ενοχλούν και οι γιατροί;; Τα παλιά τα χρόνια στέλνανε και τα παιδιά για δουλειά απ’ τα δώδεκα και ένα σωρό άλλες αγριότητες, να τις έχουμε για παράδειγμα και να τις επαναφέρουμε;

    • Εισαι εκτος πραγματικοτητας και σου αξιζει ενα Κοζανιτικο:Ντου αρα λυκους κακος.Ευχομαι να μην αρρωστησεις ποτε και να μη χρειαστεις το νοσοκομειο Κοζανης.

  • …………. Όταν το δημόσιο σύστημα υγείας δεν λειτουργεί σωστά , είναι δείγμα έλλειψης ανθρωπιάς και έλλειψη αξιοπρέπειας………….

    Σωστός !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι