kozan.gr: Αυτά είναι τα Δημοτικά Σχολεία στην Δ. Μακεδονία στα οποία θα δημιουργηθούν τμήματα για τη διδασκαλία 2ης ξένης γλώσσας

4 Σεπτεμβρίου 2024
17:21

Το kozan.gr σας παρουσιάζει, με αναλυτικούς πίνακες, τα τμήματα που δημιουργούνται για τη διδασκαλία της 2ης ξένης γλώσσας σε 4/θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία αρμοδιότητας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτά τα καθαρά υπηρεσιακά στοιχεία που αφορούν τη λειτουργία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημοσιεύονται. Αυτά αφορούν τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς της Β Ξένης Γλώσσας.

    • Γιατι ρε μεγαλε εγω ως γονεας αλλα και ως απλος πολιτης θα ηθελα να δω σε ποια σχολεια της περιοχης μου διδασκονται 2 γλώσσες και τι γλώσσες σε καθε σχολειο. ή να ειμαι γονεας που να θελω να επιλεξω ενα σχολειο που διδασκονται συγκεκριμενες γλωσσες. για πολλους λογους λοιπον

  • Μα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς πρέπει να ξέρετε….κάθε χρόνο επιλέγουν τα παιδιά κ έτσι δημιουργούνται τα τμήματα κάθε χρόνο εκ νέου
    Οι καθηγητές γαλλικών κ γερμανικών υπάρχουν σε αφθονία κ τρέχουν να συμπληρώσουν το ωράριο τους
    Σε κάθε σχολείο μπορεί να δημιουργηθεί τμήμα γαλλικών η γερμανικών ανάλογα με το πως θα αποφασίσουν οι μαθητές

    Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε ειναι να πιέσουμε ν ακούγονται όλες οι φωνές των παιδιών δηλαδή να διδάσκεται κ η γλώσσα που έρχεται δεύτερη στην προτίμηση των παιδιών
    Αλλά δυστυχώς όλα κόβονται και μειώνονται
    Εδώ συγχωνεύονται τμήματα κ δεν μιλάμε θα μιλήσουμε για την β ξένη γλώσσα?

    • Kαλημέρα, το kozan.gr έχει αναδείξει το θέμα για τις συγχωνεύσεις, πρώτο σε τοπικό επίπεδο, σε προηγούμενες αναρτήσεις. τελευταία σχετική ανάρτηση η χθεσινή με την παράσταση διαμαρτυρίας εκπαιδευτικών της περιοχής.

    • Φάσκετε και αντιφάσκετε όμως αγαπητή μητέρα. Για να γίνουν όλα αυτά που λέτε και να διεκδικήσουμε, πρωτίστως πρέπει να γνωρίζουμε. Δεν κατάλαβα γιατί αγχώνεστε κι εσείς και ο παραπάνω σχολιαστής και κρτικάρετε την σελίδα που μας ενημερώνει και όχι αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Αντί να ζητάτε και από άλλα μέσα να ενημερώνουν για θέματα εκπαίδευσης, γκρινιάζετε… Τι να πω… Καλημέρα.

  • Παιδια μην τρελαίνεστε.. ούτε γαλλικά ούτε γερμανικά μαθαίνουν τα παιδιά μας στα σχολεία… ούτε αγγλικά θα έλεγα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι