kozan.gr: Το βασανιστικό θάνατο αδέσποτου σκύλου, σε χωριό του Ελλησπόντου, που κατανάλωσε δηλητηριασμένη τροφή και βρέθηκε με κόκκινο πλαστικό βαρελάκι στο κεφάλι, καταγγέλει κάτοικος του χωριού που το φρόντιζε – Κλήθηκε η αστυνομία αλλά κι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης

4 Σεπτεμβρίου 2024
19:41
Το βασανιστικό θάνατο αδέσποτο σκύλου, σε χωριό του Ελλησπόντου, που κατανάλωσε δηλητηριασμένη τροφή και βρέθηκε με κόκκινο πλαστικό βαρελάκι στο κεφάλι καταγγέλει κάτοικος του χωριού που το φρόντιζε. Όπως γράφει η συγκεκριμένη κυρία, σε χθεσινή (3/9) της ανάρτηση: “Μια φορά κι έναν καιρό, ήταν ένας Γεράκος, ένας σκύλος-φάντασμα, σιγά σιγά με πολλή αγάπη , προσπάθεια και επιμονή τον έφτασα να έχει τη μορφή ενός φυσιολογικού σκύλου.
Πριν 4 μέρες κάποιος αποφάσισε πως ΔΕΝ έπρεπε να ζήσει, ένα ζώο που φοβόταν να σε εμπιστευτεί!
Ο Γεράκος μου δεν ζει πλέον!! Έφυγε με ένα φρικτό τρόπο!! Κάποιος θηριοδαμαστής συγχωριανός μου, αφού του έριξε τη φόλα, του έβαλε αυτό το κόκκινο πλαστικό βαρελάκι στο κεφάλι για να το αποτελειώσει!!!
Καθώς το ζώο σβαρνιόταν κυριολεκτικά στο δρόμο και προσπαθούσε με όλες τις δυνάμεις που του είχαν απομείνει να το βγάλει, πέρασε από εκεί ένας κύριος και με δυσκολία το αφαίρεσε!”

4 σχόλια

  • Ηθικοί αυτουργοί είναι όλοι οι μισάνθρωποι που παρακινούν εμμέσως με με τα σχόλια τους για τέτοιες ενέργειες (γιατί για μισανθρωπους πρόκειται,όχι μισόσκυλους, δείτε το χαρακτήρα και την προσωπική ζωή τέτοιων ατόμων) . Όσο για τους φυσικούς αυτουργούς τέτοιων φρικτών ενεργειών (που δε βγάζουν και πουθενά και κακοχαρακτηριζονται πολλές φορές ολόκληρα χωριά – δεν είναι σωστό) είναι απλά δίποδα , ελεεινές υπάρξεις, υπάνθρωποι.

  • Πρόσφατα ήμουν στην Πελλοπονησο.Γυρισα πόλεις και χωριά .Καλαμάτα,Πάτρα,Ναύπακτο,Πύλο ,Τρίπολη καθώς και χωριά.Και μαντεψτε:Δεν είδα ούτε ένα αδέσποτο.Γιατι άραγε;

    • Δεν ισχύει αυτό που λες. Αυτές οι πόλεις έχουν μεγάλο θέμα και είναι συνεχείς οι αναρτήσεις από εθελοντές για ζώα προς υιοθεσία και για ζώα που τα κακομεταχειρίζονται εκεί και τα βρίσκουν σε άθλια κατάσταση. Η Τρίπολη μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστή για το άθλιο κυνοκομειο-νεκροταφειο που έχει και φτάνει σε αθλιότητα αυτο της Σπάρτης. έχουν μπει εθελοντές απο Αθηνα για να σώσουν πάλι ότι μπορούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι