kozan.gr: Τη διαμάχη – κόντρα των Αντιπεριφερειαρχών Βύζα & Γκοβεδάρου επιβεβαίωσε, με δική του αιτιολόγηση, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης (Βίντεο)

4 Σεπτεμβρίου 2024
21:16

 

Ερωτηθείς σχετικά με δημοσίευμα του kozan.gr, στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel, σε σχέση με τη διαμάχη – κόντρα των Αντιπεριφερειαρχών Βύζα & Γκοβεδάρου (δείτε εδώ) επιβεβαίωσε, με δική του αιτιολόγηση, ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης.

 

22 σχόλια

  • Ο τοπικισμός της Κοζάνης πάλι εμφανίζεται.
    Δεν θέλει η Κοζάνη να υπάρχουν στην Περιφέρεια άτομα από την Πτολεμαΐδα και για αυτό προσπαθούν οι Κοζανίτες να δημιουργήσουν πρόβλημα στο Βύζα.
    Ποτέ δεν θα πουν ότι φταίει ο Γκοβεδάρος.

    • Το βολικό ψέμα, όταν η πραγματικότητα δεν βολεύει να φύγει η μπάλα στην κερκίδα.
      Για τους προηγούμενους αντιπεριφερειάρχες Π.Ε απο Πτολεμαΐδα: Τσιουμαρη,Πλακεντά ποτέ δεν είπε κανένας τίποτα.

  • Εγώ που είμαι από Σιατιστα . Και δεν έχει κάποια διαφορά αν κάποιος είναι από Κοζάνη ή από πτολεμαιδα . Έχω να πω πως ο Βύζας έχει ένα τουπέ λες και είναι καρδινάλιος . Μόνο υποσχέσεις κ τίποτα άλλο .
    Για τον Γκοβεδαρο δεν έχω άποψη

  • δεν υπαρχει θεμα τοπικισμου ,υπαρχει θεμα ποσο ικανος και αποδοτικος ειναι καποιος στο ποστο που αναλαμβανει και ο γκοβεδαρος ο ανθρωπος το κατεχει το θεμα το οποιο ανελαβε και οχι μονο το κατεχει αλλα πολλες φορες ξελασπωνει και τον αμανατιδη απο τις λαθος επιλογες τις οποιες κανει,και ολα αυτα τα λεει καποιος ο οποιος ειναι απο πτολεμαιδα

  • Σαφέστατα ο κύριος Βυζας υπολείπεται έναντι άλλων αντιπεριφερειαρχών και νοιάζεται μόνο για μελλοντικό βουλευτιλίκι λενε μεσα στη ΖΕΠ

  • Είναι απορίας άξιο ο Βύζας αντί να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις του Γκοβεδάρου και να τον έχει σύμμαχο στο τεχνικό σκέλος το οποίο δε γνωρίζει, με τη συμπεριφορά του τον έδιωξε μακρυά του.

  • Με αλλα λόγια , τον έναν τον θεωρεί παρορμητικό (και λιγο οτι ναναι μεσα στην παρόρμηση του) και τον άλλον πιο σοβαρό και συγκροτημένο. Οκ καταλάβαμε

  • Όταν δίνεις αλληλοκαλυπτόμενες αρμοδιότητες στους αντιπεριφερειάρχες σου αυτά παθαίνεις. Αν ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης δεν ασχοληθεί με τα έργα με τι άλλο θα ασχοληθεί; ο Βύζας την πάτησε γιατί ο Γκοβεδάρος ξέρει καλύτερα τα έργα της Κοζανης, είναι μηχανικός και θέλει να γίνει δήμαρχος στη Κοζάνη. Το λάθος είναι του Αμανατίδη γιατί τους μοίρασε το ίδιο άχυρο και τώρα θα τα λουστεί

  • Αλαλουμ .Δεν περιμενω τιποτα πλεον απο τον περιφερειαρχη μαυτη τη δυνατη και ενωμενη ομαδα που εφτιαξε.Γελαμε πρωι πρωι με τα οσα ακουμε.Συνεχιστε ετσι παιδια.Πλακα εχετε.

  • Πωπω με τι σοβαρα θεματα ασχολειται η περιφερεια.Με την προσωπικη διαμαχη των αντιπεριφερειαρχων.Μας κουρασατε πολυ και πολυ νωρις θα ελεγα.

  • Ο Γκοβεδάρος το γνωρίζει το θέμα. Με ότι ασχολήθηκε ειναι αποτελεσματικός. Αυτό πρέπει να κοιταξει η περιφερειακή αρχή.
    Εκ του αποτελέσματος άλλωστε κρινόμαστε όλοι.

  • Αυτά συμβαίνουν παντού και επιλύονται μόνο με καλή θέληση και σεβασμό προς τα καθήκοντα όπου δεσμεύτηκαν να διεκπεραιώσουν.

  • Εγώ καταλαβαίνω πως ο Χαρης μπαίνει μόνος του γράφει και ξανά γράφει…. Έτσι νομίζει πως θα κάνει προφίλ για δημαρχος;

  • Ο ΓΚΟΒΕΔΑΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι