Skate Party στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

5 Σεπτεμβρίου 2024
19:49

Skate Party στο Δημοτικό Πάρκο Κοζάνης το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα σχόλιο

  • 1. Είναι Δημοτικός Κήπος και ΌΧΙ Δημοτικό πάρκο.
    2. Ακριβώς για τον παραπάνω λόγο δεν έπρεπε να κατασκευαστεί μέσα σε Δημοτικό Κήπο, αλλά μια που βρίσκεται εκεί, καλό είναι να μάθουν και τι είναι ο χώρος στον οποίο βρίσκεται και να τον ονομάζουν σωστά.
    3. Ο Δημοτικός Κήπος δεν είναι για πάρτυ και ξεφάντωματα με μπύρες και σκέιτ-είναι χώρος φύσης. Ο νόμος λέει ότι μέσα σε Δημοτικούς Κήπους απαγορεύεται το σκέιτ, τα πατίνια και τα ποδήλατα, ψιλά γράμματα για τους προηγούμενους αγράμματους δημαρχαιους και παραδημαρχαιους.. Να το φτιάχναμε άλλου για να μπορούν να κάνουν τις δραστηριότητες που νομίζουν χωρίς να ενοχλούν. Ακόμα δεν κατασκευάστηκε αρχίσανε τους δικαιωματισμους, μάλιστα. Λυπάμαι για τα μαγαζιά που είναι χορηγοί και ίσως άθελά τους στηρίζουν άκριτα κάθε ασυδοσία επισφραγίζοντας την ασέβεια στον χώρο, στα περισσότερα ήμουν πελάτης, δεν θα τα ξαναπροτιμησω. Καλό είναι να στηρίζουμε τους νέους και τις δραστηριότητες τους αλλά όταν κάτι έχει κατασκευαστεί δόλια με παρανομίες και αυθαιρεσίες, όχι δεν πρέπει να έχει την άκριτη στήριξη μας. Αυτό που πρέπει να μάθουν οι νέοι πρώτα απ’ όλα είναι να σέβονται τους υπόλοιπους και όχι να επιβάλλουν τα γούστα τους σε βάρος των άλλων. Πρέπει να υπάρχει ένας χώρος ηρεμίας στην φύση επιτέλους σ αυτή την πόλη της καφετέριας, της φτηνής διασκέδασης, των πανηγυριών, των κακής ποιότητας συναυλιών κλπ…
    4. Άδεια απ’ τον Δήμο και την υπηρεσία Πρασίνου έχουν; Αν ναι συγχαρητήρια και σ’ αυτούς που συνεχίζουν την καταστροφή των προηγούμενων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι