Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΔΕΘ (Φωτογραφίες)

6 Σεπτεμβρίου 2024
20:37

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της ομοσπονδίας έδωσε το παρών στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, για τα δίκαια αιτήματα μας, στο Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης και ακολούθως στην πορεία προς το ΥΜΑΘ.

 

8 σχόλια

    • ουτε ειχαν ουτε εχουν..ουτε και δουλεψαν ποτε στην ζωη τους..μηπως να βγαινουν συνταξη απο τα 25?δεν συπληρωνουν σε ολη τους την ζωη ενα ολοκληρο οκταωρο δουλειας..σε ολη τους την ζωη ..και ακομα ζητανε..θα μου πειτε εδω ζητανε οιπυροσβεστες αυτοι οχι?γιαγελια ειναι ολοι τους..καλα κανουν ομως..εμεισ ειμαστε οι βλακες..ψηφιζουμε οτι ψηφιζουν αυτοι..για να περνανε καλα αυτοι ομως..καλα κανουν..εμεισ να ξυπνησουμε..

  • Αυτοι έγραφαν τον κόσμο τις ημέρες του Κορωναίου.Τωρα τι ζητάνε; Αυτοί δεν βάζουν βύσμα για να πάνε στα νησιά απόσπαση γιατί τα λεφτά είναι πολλά;Εφόσον δεν τους φτάνουν μπορούν να παραιτηθούν. Η πόλη της Κοζάνης είναι μικρή βλέπουμε με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούν οι αστυνομικοί εάν δεν τους φτάνουν πως τα δικαιολογούν και τα συντηρούν;

  • Οι αστυνομικοί παίρνουν ειδικό μισθολόγιο. Ευνοούνται σε ένα σωρό τομείς (π.χ. στα εφάπαξ).
    Πουθενά δε συμβαίνουν αυτά. Δήθεν είμαστε Ευρώπη αλλά μάλλον είμαστε όπου συμφέρει κάποιους. Άλλοι σπουδάζουν χρόνια, κοπιάζουν και ξοδεύονται και εντός του δημοσίου παίρνουν κι από πάνω και λιγότερα. Έλεος κάπου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι