Πτολεμαίδα: Κάλεσμα από ΠΑ.Σ.Α.Σ. / ΔΕΗ | Πανελλήνιος Σύλλογος Αλληλεγγύης Συνταξιούχων στη σύσκεψη φορέων την Πέμπτη 12/9 στην αίθουσα του Δ.Σ. Εορδαίας για το θέμα της τηλεθέρμανσης

8 Σεπτεμβρίου 2024
18:33
Κανένα σχόλιο

Καμία αναμονή-καμία αυταπάτη ότι μπορεί να βγει κάτι θετικό για το λαό της Εορδαίας από την διαπραγμάτευση που διεξάγεται τους τελευταίους μήνες μεταξύ Δήμου-Περιφέρειας και κυβέρνησης με τη ΔΕΗ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ! Για να καθορίσουμε τις εξελίξεις. όσο ο λαός μένει στο περιθώριο, τόσο η κυβέρνηση και η ΔΕΗ σκληραίνουν τη στάση τους και με περίσσιο θράσος απειλούν να κόψουν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στην τηλεθέρμανση.

ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! Για δεκαετίες η ΔΕΗ και το κράτος εκμεταλλεύτηκαν τα εδάφη μας βγάζοντας δισεκατομμύρια κέρδη. Το ελάχιστο που πρέπει να μας επιστρέψουν είναι να έχουμε φθηνή τηλεθέρμανση.

Κυβέρνηση και ΔΕΗ θέλουν να κρατάνε σε ομηρία το λαό της Πτολεμαΐδας και όχι μόνο για την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, γιατί δεν είναι σίγουρο αν θα έχουμε θέρμανση τον ερχόμενο χειμώνα, αλλά και για το αν θα γίνει η  τροφοδοσία με θερμική ενέργεια από την 5η μονάδα του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός. Ενώ είναι έτοιμα όλα τα έργα διασύνδεσης, η ΔΕΗ είναι αρνητική γιατί δεν θέλει να υποχρεώνεται να την έχει συνέχεια στο σύστημα.

Το νέο ΕΣΕΚ που βγήκε στη δημοσιότητα είναι συγκεκριμένο, εξυπηρετώντας τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και κυρίως των ΑΠΕ, χρεώνοντάς τα στο λαό.

Η δημοτική αρχή του κ. Πλακεντά αρνείται πεισματικά να φέρει προς συζήτηση το θέμα της τηλεθέρμανσης στο δημοτικό συμβούλιο. Ο λαός της Εορδαίας, τα σωματεία και οι φορείς του τόπου πρέπει να πάρουν πρωτοβουλίες. Να καλέσουν σε αντίδραση και ξεσηκωμό!

Απέναντι στους δικούς τους σχεδιασμούς πρέπει να αντιτάξουμε τις δικές μας ανάγκες. Να οργανώσουμε τους δικούς μας αγώνες και να απαιτήσουμε:

  • ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΦΘΗΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
  • ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ!

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 19:00μμ

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι