O πρώην βουλευτής Κοζάνης Γιάννης Θεοφύλακτος για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

8 Σεπτεμβρίου 2024
18:44
Πρόβλεψη εντελώς προσωπική, λίγο βιαστική και πολύ παρακινδυνευμένη:
– ο Στ. Κασελάκης θα κάνει δικό του κόμμα. Γιατί και να ξανακερδίσει (που μάλλον το μπορεί), δεν θα ελέγχει τον ΣΥΡΙΖΑ, γυρνάμε δηλαδή στα ίδια.. Στις εθνικές εκλογές, όμως, δύσκολα να πιάσει το 5%.
– πιθανότεροι υποψήφιοι οι: Π. Πολάκης, Ν. Παππάς, Σ. Φάμελλος και Ν. Φαραντούρης. Για αυτούς: Ο Πολάκης πολύ αποτελεσματικό στέλεχος, αποκαλύπτει συνεχώς την διαφθορά, είναι όμως πολύ συγκρουσιακός για αρχηγός.
Ο Ν. Παππάς ικανότατος, έμπειρος και σε κατάλληλη ηλικία – έχει το αρνητικό όμως των “νο. 2” (που διετέλεσε επί Τσίπρα) τα οποία συνήθως καίγονται (το ότι δεν ‘κάηκε’ έως σήμερα είναι χάρη στο πολιτικό του κριτήριο).
Ο Σ. Φάμελλος είναι πολύ συγκροτημένος, με κορυφαίο πολιτικό λόγο, γνώση όλων των θεμάτων και εργασιομανής. Πρέπει, όμως, να δείξει ότι έχει και την στόφα του αρχηγού. Και να πει 2-3 βασικά πράγματα (και όχι … 30 που συνήθως λέει μέσα σε 2 λεπτά!)
Ο Ν. Φαραντούρης έχει το πλεονέκτημα του καινούργιου (παρά την υπερ-προβολή του στις ευρωεκλογές) και του πολιτικού ελιγμού στον δημόσιο λόγο. Άλλο, όμως, ευρωβουλευτής και άλλο αρχηγός που θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία.
Το κόμμα θα κινείται κοντά στο 10%, εκτός εάν ο νέος αρχηγός΄κάνει ‘παπάδες’, ώστε να συσπειρώσει όλο τον απογοητευμένο, σήμερα, κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ.
– Ο Αλ. Τσίπρας αναμένει στο ακουστικό του να αναλάβει μετά από πιθανή δημιουργία νέου φορέα της κεντροαριστεράς. Ο Δούκας, όμως, έχει περισσότερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο.

10 σχόλια

    • Μακονομάχε μου πες αλεύρι….Η κάσος σε γυρεύει εκεί που έκανες υποστολή εθνικής σημαίας και υποχωρησες στο τουρκικό ναυτικό χωρίς να προβαλεις καν αντίσταση για την ΑΟΖ σου…..εθνοπροδοτη Κυριάκο…..αντε μακονομαχοι νανάκια τώρα

  • Διαβάζοντας όλα αυτά τα μεγαθήρια της πολιτικής δεν σας κρύβω ότι τσουτσουριασα . Μια χαρά το πάτε , το σόου συνεχίζεται .

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ πληρώνει τα προσωπικά παιχνίδια του Παππά. Στήριξε την προφανεστατη ανικανότητα του Κασσελακη για να έχει ο ίδιος με δεύτερη ευκαιρία έναν χρόνο μετά. Μόνο που λογάριαζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει κόμμα, αλλά τον κατάντησαν απόκομμα!

    Μοναδική φωνή λογικής εκεί μέσα, ο Τεμπονέρας.

  • Ειμαι χρονίως πάσχων Και έχω ζήσει το ΕΣΥ. Επίσης σαν ελεύθερος επαγγελματίας ακόμα θυμάμαι τα τρελά λεφτα που πληρωνα με τις χαζαμαρες του Κατρούγκαλου. Αλλά επειδή παν απ ιολα η υγεια μου μόνο έναν ‘ανθρωπο εκτιμώ απο εκει μέσα. ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ που πάλεψε όσο κανενας για να εχουμε τα φαρμακα στην ωρα μας για να εχουμε μια καποια αξιόπρεπεια Αλλα γιατι ειναι ό μόνος που μπορει να τρεμει το συστημα Μητσοτακη Γιατι όπως έτρεμαν τον Ανδρεα οι δεξιοι και εγινε η χουντα το 67 ετσι τρεμουν μονον το Πολακη που δεν θα διστασει να φροντισει για αποδοση δικαιοσυνης. Γιατι όπως ο Αντρεας τα εβαλε το 81 με κατι παραδοσιακα λαμογια και καθαρισε παααρα πολλα ειναι ο μονος που μπορει να προκαλεσει φοβο οτι μπορει να μπλεξουν οι δεξιοι εαν δεν κανουν καλα την δουλεια τους.
    Γιαννη, εκανες χρονια στον Συριζα τα ξερεις απο μεσα καιρος τωρα να στρατευτεις με τον Παυλο.

  • Λίγα και σωστά! Λάθος του Νόμου(λαου) Κοζάνης που δεν το έχει πρωτο βουλευτή! Εξαιρετικά αποτελέσματα είχα που τον έχω δικηγόρο! Άνθρωποι σαν τον δικηγόρο Γιάννη Θεοφύλακτο λίγοι είμαστε στην Κοζάνη!

  • Ο τσιριζα θα εχει την τυχη των ποδεμος στην ισπανια,θα διαλυθει στα εξων συνετεθει!! Αυτη ειναι η καταληξη των κομματων που στηριζονται στον λαικισμο και στην δημαγωγια!! Αντε γεια που λεει και μια ψυχη!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι