kozan.gr: Με νέα απόφαση, κατά πλειοψηφία, του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης παραχωρήθηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα” οι σταυλικές εγκαταστάσεις στη θέση Κουρί Πετρανών – Τι ειπώθηκε για την ουσία της υπόθεσης – Γιατί απουσίαζε ο Πρόεδρος των Πετρανών; – Τι ανέφερε η Πρόεδρος αλλά και η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Κοζάνης Γ. Ευκολίδη κι οι ευθείες αιχμές, μέσω εύλογων ερωτημάτων, για τους χειρισμούς του Προέδρου της Κοινότητας Πετρανών Α. Αθανασίου, στο συγκεκριμένο ζήτημα (Βίντεο)

9 Σεπτεμβρίου 2024
21:08

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, όπως είχε αποκαλύψει και πάλι το kozan.gr, είχε ακυρώσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης σχετικά με την παραχώρηση των σταυλικών εγκαταστάσεων στη θέση Κουρί Πετρανών στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα” (διαβάστε εδώ σχετικά). Η απόρριψη δεν σχετιζόταν με την ουσία της παραχώρησης αλλά για τ’ ότι το συγκεκριμένο θέμα, στην επίμαχη συνεδρίαση, είχε έρθει με τη μορφή του κατεπείγοντος χωρίς να δικαιολογεί τον χαρακτηρισμό αυτό, δηλαδή ο χαρακτηρισμός “κατεπείγον” περιοριζόταν σε μια γενικόλογη αναφορά ορισμένων στοιχείων. Το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης έφερε στη σημερινή (9/9) συνεδρίαση εκ νέου το θέμα, αυτή τη φορά ως θέμα ημερήσιας διάταξης. Να σημειωθεί πως στη συνεδρίαση από την πλευρά της αντιπολίτευσης έγινε αναφορά σε έγγραφο της Περιφέρειας που προκλήθηκε μετά από αίτημα της Κοινότητας Πετρανών και με το οποίο ζητείται από το Δήμο Κοζάνης να κοινοποιήσει όλο το φάκελο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία σε σχέση με το αν τηρήθηκαν οι όροι παραχώρησης  στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα”καθώς η συγκεκριμένη έκταση στο Δήμο Κοζάνης είχε παραχωρηθεί από την τότε Νομαρχία. Παράλληλα παρουσιάστηκε και νέα ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Πετρανών, με ημερομηνία μόλις χθεσινή 8/9,  που  δε συμφωνεί με εκ νέου παραχώρηση στο σύλλογο “Άγιο Νικάνορα” αναφέροντας μια σειρά από λόγους. Για την ημερομηνία των δύο αυτών εγγράφων έθεσε κάποια εύλογα ερωτήματα ο Αντιδήμαρχος Γ. Ευκολίδης , ενώ η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης Ελένη Παπαδοπούλου αναφέρθηκε και στην απουσία από τη συνεδρίαση του Προέδρου της Κοινότητας Πετρανών αλλά και στο τι ισχυρίζεται εκείνος (για την απουσία του) από τη σημερινή συνεδρίαση (ισχυρίζεται ότι δεν προσκλήθηκε). Το θέμα τελικά πέρασε κατά πλειοψηφία, υπέρ της παραχώρησης, με αρνητικές ψήφους των παρατάξεων Ενότητας και Δημοτικής Κίνησης Κοζάνη – Τόπος να Ζεις. Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα του kozan.gr από τη συγκεκριμένη:

 

Η τοποθέτηση του Αντιδημάρχου Κοζάνης Γ. Ευκολίδη κι οι ευθείες αιχμές, που προκάλεσαν αίσθηση, μέσω εύλογων ερωτημάτων, για τους χειρισμούς του Προέδρου της Κοινότητας Πετρανών Α. Αθανασίου, στο συγκεκριμένο ζήτημα:

 

 

4 σχόλια

  • Αλήθεια αυτό που σας απασχολεί είναι η απουσία του προέδρου; Που ο δήμαρχος και ο ευκολιδης ξέρουν ότι λόγω υπηρεσίας του υπηρετεί στη Θεσσαλονίκη και εκεί διαμένει από το Μάρτιο!!
    Ή το γεγονός ότι πάρθηκε μια απόφαση εναντίον της τοπικής κοινωνίας και ούτε κάν πριν δοθεί η απάντηση στο σοβαρό ερώτημα της περιφέρειας;;;; Αυτά να σας απασχολούν και μην τρώτε σανό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι