Πτολεμαΐδα: Ένας φούρναρης με “μεγάλη καρδιά” προσφέρει δωρεάν γεύματα σε μαθητές

11 Σεπτεμβρίου 2024
17:34

Στην Πτολεμαΐδα, ένας φούρναρης με “μεγάλη καρδιά” προσφέρει εδώ και οχτώ χρόνια δωρεάν γεύματα σε μαθητές που το έχουν ανάγκη, μικρές πράξεις ανθρωπιάς με μεγάλο, ωστόσο, κοινωνικό αντίκτυπο.

Πρόκειται για τον κ. Δημήτρη Παπαδόπουλο που μεγάλωσε μέσα στον φούρνο από παιδί έξι ετών, ο οποίος, όπως είπε στην κάμερα της ΕΡΤ3, η προσφορά του αυτή, η οποία γίνεται με απόλυτη εχεμύθεια, του δίνει μεγάλη χαρά, γι’ αυτό και όλα τα χρόνια δεν έχει σταματήσει να στηρίζει φιλανθρωπικούς συλλόγους και εκκλησίες και, με το άνοιγμα των σχολείων, και παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και τους λείπουν τα απαραίτητα.

Άλλωστε, όπως πιστεύει ο ίδιος, ποτέ κανείς δεν έγινε φτωχός δίνοντας, και το καλό που κάνει του το επιστρέφει η ζωή στο διπλάσιο.
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι