Δρέπανο Κοζάνης: Η εταιρεία Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ γιορτάζει τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της σε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου κι ώρες 09:00 – 19:00

13 Σεπτεμβρίου 2024
16:05
Κανένα σχόλιο

Η εταιρεία Γεωργιάδης Ιωάννης ΙΚΕ  γιορτάζει με υπερηφάνεια τα 40 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε σε μια ξεχωριστή εορταστική εκδήλωση από τις 20 έως 22 Σεπτεμβρίου και ώρες 09:00 – 19:00. Στο πλαίσιο του Open Day οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για όλους τους φίλους, συνεργάτες και πελάτες  μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την μοναδική  ευκαιρία να δείτε από κοντά την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα της γεωργίας και των επαγγελματικών οχημάτων. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν γεωργικά μηχανήματα NEW HOLLAND, επαγγελματικά οχήματα IVECO και παρελκόμενα κατεργασίας εδάφους της EVAK και NEW HOLLAND καθώς επίσης και χωματουργικά CASE προσφέροντας λύσεις αιχμής για κάθε επαγγελματία του αγροτικού τομέα και όχι μόνο.

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί αυτήν τη σημαντική επέτειο, να μοιραστούμε τις επιτυχίες των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών και να ανακαλύψουμε τις καινοτομίες που διαμορφώνουν και θα καθορίσουν το μέλλον της γεωργικής τεχνολογίας και των επαγγελματικών λύσεων.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι