kozan.gr: Γ. Ιωαννίδης: “Μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς είναι η Τζόυς Ευείδη. Θεώρησα την αντίδρασή της λίγο “τραβηγμένη” χωρίς βέβαια ο ίδιος να έχω ελέγξει το χώρο – Φέτος έγιναν εκεί 25 θεατρικές παραστάσεις και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε – Διαχρονικά δεν υπήρχε ποτέ νερό εκεί – Αν πραγματικά δεν υπήρχε καθαριότητα εκείνη την ημέρα (που εγώ ενημερώθηκα ότι υπήρχε) να ζητήσω συγνώμη αλλά το να χειροτερεύουν κάποιοι μια κατάσταση την οποία τη γνωρίζουν, ως κάτι το πρωτοφανές, δεν είναι απλά υπερβολή φτάνει στα όρια της εμπάθειας” (Βίντεο)

11 Σεπτεμβρίου 2024
19:43

 

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του West Channel μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 11/9 ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης ο οποίος ρωτήθηκε και για το πρόσφατο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τη γνωστή ηθοποιό Τζόυς Ευείδη και τα όσα έγραψε για το Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης στο προσωπικό της προφίλ στο facebook (δείτε εδώ σχετικά). Μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε ο Αντιδήμαρχος ήταν: “Μια από τις αγαπημένες μου ηθοποιούς είναι η Τζόυς Ευείδη. Θεώρησα  την αντίδρασή της λίγο “τραβηγμένη” χωρίς βέβαια ο ίδιος να έχω ελέγξει το χώρο – Φέτος έγιναν εκεί 25 θεατρικές παραστάσεις και κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε – Διαχρονικά δεν υπήρχε ποτέ νερό εκεί – Αν πραγματικά δεν υπήρχε καθαριότητα εκείνη την ημέρα (που εγώ ενημερώθηκα ότι υπήρχε) να ζητήσω συγνώμη αλλά το να χειροτερεύουν κάποιοι μια κατάσταση την οποία τη γνωρίζουν, ως κάτι το πρωτοφανές, δεν είναι απλά υπερβολή φτάνει στα όρια της εμπάθειας”.

10 σχόλια

  • Στο το κάνεις χειρότερα. Η συγνώμη προς τους δημότες της Κοζάνης δεν φτάνει, διότι με τον τρόπο που το χειρίστηκες μας εξέθεσες σε όλη τη χώρα. Βάλε το καπελάκι σου στραβά και σε κάνα πανηγύρι ή αγώνα χαντμπολ για φωτο

  • Ρε παιδια τι είπε ο άνθρωπος??? ” διαχρονικά δεν υπηρχε νερό εκεί” !!! δηλαδή γιατί να φέρω εγώ νερό αφού κανείς άλλος δεν έφερε. Και αυτοί διοικούν???? άσε τα άλλα του στυλ “δεν έχω γνώμη αλλά μου ειπαν”. και ” όλοι το γνωρίζουν αλλά κανείς δεν τόλμησε να πει ” που θα κατουρησουμε” ?

  • κ. Ιωαννίδη, απ’ το Μαλούτα παραλάβατε ένα θέατρο σκέτο μπάχαλο. Ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου μπορούσατε να τρέξετε να το συμμαζέψετε. Δυστυχώς δεν κάνατε τίποτα. Δεν βιδώσατε καν τα ξεβιδωμένα καθίσματα, που κάνεις κούνια όπου και να κάτσεις.

  • Από το 2015 μέχρι το 2019 ποια ήταν η δημοτική αρχή; Μάλλον η δικιά σας.
    Άρα δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία πως έτσι το βρήκατε… Αν μιλάτε για 15 χρόνια πρόβλημα τα μισά είναι δικά σας…

  • Θα έπρεπε πριν γίνουν οι δηλώσεις αυτές να ελεγξετε τον χώρο, στην Κοζάνη βρίσκεται και ειναι στις αρμοδιοτητές σας ως αντιδήμαρχος πολιτισμού. Το θέατρο είναι αφημένο στην μοίρα του, να πώ για το πάτωμα στην σκηνή; Να πώ για τα καθίσματα που λείπουν; Να πω για την υπο καταρευση σκάλα με τα καμαρίνια; Τα υπόλοιπα τα ανέφερε η Κυρία Ευείδη και λίγα είπε…
    Δυστυχώς δεν παεί τίποτα καλά σε αυτόν τον τόπο, μια γενία μεγάλωσε χωρίς κολυμβητήριο, δρόμο για Αθήνα δεν έχουμε όπως επίσης και τρένο δεν έχουμε. Το αεροδρόμιο υπολειτουργεί και δεν μπορεί να προσελκύσει κόσμο με τις υπάρχουσες συνθήκες και να προσθέσω ακόμη οτι περιφεριακό δρόμο η πόλη δεν έχει! Το μόνο έργο που έχει γίνει ειναι η τηλεθέρμανση η οποία πνέει τα λοίσθια, επειτα το χάος! Ειμαστε στην πόρτα της εξόδου γιατι διαχρονικά μας διώχνεται και μιλάω για τα τελευταια 25 χρόνια.

  • Ειστε ανεπαρκής κυριε Ιωαννιδη. Απλως ειστε ανεπαρκής. Δεν ξεχνάμε οτι επι των ημερών σας έκλεισε το κολυμβητηειο στο ΔΑΚ επειδη δεν μπορουσατε να διαχειριστειτε την κατασταση. Κλειστε και το θεατρο να ξεμπερδευετε. Στο τέλος θα κλείαετε και κανενα γηπεδο και θα ολοκληρωσετε το καταπληκτικο σας εργο. Παντου ρεζιλι μας κανετε. Παραιτηθειτε καλυτερα. Η πολη μπορει και χωρις εσας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι