Kozan.gr: Εξώδικο περί προσβολής της φήμης του επιμελητηρίου στάλθηκε στον Γιώργο Παντελίδη – Τι αναφέρει ο ίδιος

12 Σεπτεμβρίου 2024
20:59
Σε συνέχεια της τελευταίας μου ανάρτησης σχετικά με την πρόσκληση του επιμελητηρίου Κοζάνης για την δράση “Meet the Byers” και μετά που μου επιδόθηκε εξώδικο περί προσβολής της φήμης του επιμελητηρίου στο οποίο καλούμαι να ανακαλέσω εντός 24 ωρών τα όσα έγραψα να ενημερώσω άπαντες για το εξής. Η πρόσκληση η οποία στάλθηκε σε 3 επιχειρήσεις ώστε να δώσουν οικονομική προσφορά για το έργο κατοχυρώθηκε με έκπτωση 1.5% δηλαδή για έργο που αναφέρεται η μέγιστη τιμή 12.896€ η οικονομικότερη προσφορά ήταν 12.772€! Δεν θα πω ότι ήταν προσυμφωνημένο, δεν θα πω ότι επιβεβαιώθηκα για όσα έχω επανειλημμένα αναφέρει για τις πρακτικές της διοίκησης, θα πω μόνο πως η επόμενη μέρα του επιμελητηρίου θα έχει ανοιχτές πόρτες για όλες τις επιχειρήσεις της περιοχής και θα είναι μια καλύτερη μέρα γιατί εργαλεία όπως ο φορέας του επιμελητηρίου πρέπει να λειτουργούν προς όφελος των τοπικών επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας και ανάπτυξης αυτής.

5 σχόλια

  • Δηλαδή ο διαγωνισμός από τα δεδομένα που αναφέρονται είναι στημένος;;;
    Και αν ειναι έτσι αυτοί που το κάνανε δεν θέλουν να το ακούν.
    Την οικονομική ζημιά που προκαλούν, δηλαδή το όφελος έκπτωσης που χάνεται ποιος το πληρώνει;

  • τι ειναι αυτος ο επιτροπος???πλακα εχει γινατε ολοι πολιτικοι να πουμε εχετε και αποψη τοσα χρονια οι κυβερνηση που εσεις τρεχατε να βγειτε φωτο και τρεχατε πισω απο την ουρα καθε βουλευτη υπουργου μας διελυσε και ιδιως την περιοχη τωρα τι εγινε θελετε και εσεις να αποτελειωσετε το εργο καλυτερα ασχολειθειτε εκει με τις επιχειρησεις σας και αφηστε τα επιμελητηρια για κανεναν πιο αντικειμενικο που ισως λεω αγωνιστει για την περιοχη μαθατε ολοι να κυνηγατε καρεκλες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι