Koζάνη: Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (αλλά και για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου), στο χώρο στάθμευσης πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού, θα υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση και διάθεση χώρου

13 Σεπτεμβρίου 2024
15:23

Ενημερώνουμε τους πολίτες οι οποίοι επισκέπτονται τη λαϊκή αγορά Αριστοτέλους, ότι για το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου (αλλά και για το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου), στο χώρο στάθμευσης πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού, θα υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση και διάθεση χώρου.  Στο χώρο αυτό έχουν εγκατασταθεί προσωρινά ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν για στάθμευση, τον περιβάλλοντα χώρο εντός του σιδηροδρομικού σταθμού, όπου υπάρχουν κατάλληλα διαμορφωμένες εκτάσεις.

                                                                                                                 Αρνίδης Λεωνίδας

                                                                                                                     Αντιδήμαρχος

5 σχόλια

  • Το Οτ’ να ναι σ αυτήν την πόλη συνεχίζεται όπως με τους προηγούμενους…κανένας διαχωρισμός χρήσης χώρων και δραστηριοτήτων, κανένας προγραμματισμός με σεβασμό σε καμμία κοινωνική ομάδα…ότι λάχει όπου λάχει και η μία κοινωνική ομάδα να λειτουργεί σε βάρος άλλης κάθε φορά στον ίδιο χώρο προκαλώντας μόνο εκνευρισμό και προβλήματα…άϊ δεν πειράζ’ να ξεβολευετσι ο ένας να βολεύεται ο άλλος κάθε φορά, έτσι λειτουργεί άλλωστε κάθε ευρωπαϊκή πολιτισμένη πόλη…τα ίδια και στον Δημοτικό Κήπο και παντού…όλα μαζί ασυνδυαστα και αντίθετα μεταξύ τους ρυθμισμένα με ακρίβεια να δημιουργήσουν μόνο πρόβληματα…έτσι πορεύτηκαν οι δύο προηγούμενοι που κατακεραυνωθηκαν στις εκλογές έτσι πορεύονται και οι τωρινοί απ’ ότι φαίνεται μην τυχόν και διαταραξουμε το χάος της ασυδοσίας που συνηθίσαμε…ετσι μπροστά δεν πάμε…

  • Σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, είστε άξιοι συνεχιστές της καταστροφικής για την πόλη θητείας του Μαλούτα!
    Αν εσείς διαχειρίζεστε το χώρο, τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες έπρεπε εξαρχής να τις πάτε στο Νιάημερο. Αν το χώρο τον διαχειρίζεται ο ΟΣΕ, έπρεπε εξαρχής να έχετε συνεννοηθεί μαζί του να διαθέτει τα Σάββατα το χώρο για τη Λαϊκή, αφού εκεί έρχονται αυτοκίνητα απ’ όλη τη Δυτική κι από Νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. Άλλος χώρος δεν υπάρχει και δεν δεχόμαστε την κοροϊδία για “τον περιβάλλοντα χώρο εντός του σιδηροδρομικού σταθμού”.

  • Αποδείχθηκε ότι οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει αντιδήμαρχος στην πόλη της Κοζάνης.

    Λεωνίδα η τοπική ανάπτυξη είναι στα χέρια σου.

    Πιστεύουμε σε σένα γιατί έχεις τα προσόντα και τις γνώσεις να οδηγήσεις την Κοζάνη πολύ ψηλά.

  • Κ.ΑΡΝΙΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΣΕ ΤΙΜΑ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΟΣΕ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι