Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά

13 Σεπτεμβρίου 2024
15:36

Ο Μωυσής Φολτόπουλος, ένας δικός μας αυτοδιοικητικός  άνθρωπος, καθώς είναι εκλεγμένο μέλος της κοινότητας Άρδασσας, ταξίδεψε μέχρι την Ελβετία για να συμμετέχει στον αγώνα Swiss Peaks 660 απόστασης 690 χιλιομέτρων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις Ελβετικές Άλπεις στις 26 Αυγούστου 2024, με τον Μωυσή να καταλαμβάνει στην 5η θέση ανάμεσα σε 174 αθλητές από όλο τον κόσμο.

Με αυτή του την επιτυχία έκανε περήφανη την Ελλάδα, τον Δήμο Εορδαίας και το χωριό του την Άρδασσα που τόσο πολύ αγαπά.

Εκφράζοντας τα αισθήματα όλων των συμπολιτών μας θα ήθελα να τον συγχαρώ για τη μεγάλη του επιτυχία και να τον διαβεβαιώσω πως σε κάθε του αγώνα ο Δήμος Εορδαίας θα βρίσκεται δίπλα του αρωγός και συμπαραστάτης.

Συγχαρητήρια Μωυσή!

** Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, κατά την τελετή λήξης της φετινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας θα πραγματοποιηθεί τιμητική βράβευση από τον Δήμο Εορδαίας και την Κοινότητα Άρδασσας στον Μωυσή Φολτόπουλο στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 

 

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ

3 σχόλια

    • Να πληρώνεις την τηλεθέρμανση σου.Να μην χρωστάς.Να χρωστάνε άλλοι ή ίσως να φαγώθηκαν και λεφτά.Και μετά να σου λένε,πως κινδυνεύεις,να μείνεις χωρίς θέρμανση.Κανονικά έπρεπε όσοι έχουν χρήμα και χρωστάνε στην τηλεθέρμανση,να τους αφαιρούνται τα φράγκα από τις καταθέσεις τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι