kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης σε Αντιδήμαρχο Tουρισμού Κυριακή Μόσχα Χατζημανώλη: “Δεν είναι η πρώτη φορά (όπως λανθασμένα αναφέρεις) που ο Δήμος Κοζάνης ασχολείται σοβαρά με τον τουρισμό, καθώς το 2017 παρουσιάσαμε την στρατηγική για τον Τουρισμό στον Δήμο Κοζάνης”

19 Σεπτεμβρίου 2024
09:24
Διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τις παρατηρήσεις σου σχετικά με το υπό διαβούλευση νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό και την Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.Καταρχάς θα μου επιτρέψεις να διευκρινίσω ότι, σε διαβούλευση δεν βρίσκεται το Ε.Χ.Π. για τον Τουρισμό στη Δυτική Μακεδονία, αλλά το Ε.Χ.Π. για το Τουρισμό όλης της χώρας και αποτελεί, όχι υποκείμενο , αλλά υπερκείμενο σχεδιασμό σε σχέση με το Περιφερειακό Χωροταξικό Πλαίσιο της περιφέρειας μας.
Ειδικότερα όμως θέλω να σχολιάσω την παρακάτω αναφορά σου: «Η δημιουργία του τουριστικού μας προϊόντος είναι μία προσπάθεια που συντελείται για πρώτη φορά στον Δήμο Κοζάνης».
Να ενημερώσω λοιπόν ότι, δεν είναι η πρώτη φορά (όπως λανθασμένα αναφέρεις) που ο Δήμος Κοζάνης ασχολείται σοβαρά με τον τουρισμό, καθώς το 2017 παρουσιάσαμε την στρατηγική για τον Τουρισμό στον Δήμο Κοζάνης που συζητήθηκε και εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης τις 19/12/2017 και ταυτόχρονα δρομολογήθηκαν σημαντικές πρωτοβουλίες για την προώθηση της Κοζάνης και της εικόνας της.
Παρακάτω θα δεις μια από τις αρκετές πρωτοβουλίες που δρομολογήθηκαν τότε με μεγάλη επιτυχία.
Τέλος, τόσο σοβαρά και κρίσιμα θέματα όπως η άποψη του Δήμου Κοζάνης σχετικά με κείμενα χωροταξικού σχεδιασμού θα περίμενε κανείς να συζητούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι αποκλειστικά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

11 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι