Ο Λ. Μαλούτας απαντά στον Ν. Στολτίδη για την ατάκα του τελευταίου στο Π.Σ. ότι: “Η Δημοτική Αρχή Μαλούτα μας “έφερε” την καύση απορριμάτων στο Σχέδιο Κυκλικής Οικονομίας, που έλεγε για ενεργειακή αξιοποίηση”

19 Σεπτεμβρίου 2024
09:44
Το Σχέδιο Δράσης για την Κυκλική Οικονομία (ΣΔΚΟ) του Δήμου Κοζάνης και ο κ. Στολτίδης. Στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο κ. Στολτίδης αναφέρθηκε στο ΣΔΚΟ του Δήμου Κοζάνης, ισχυριζόμενος ότι “…η δημοτική αρχή Μαλούτα έφερε την καύση των απορριμμάτων με το ΣΔΚΟ, το οποίο εμείς καταψηφίσαμε…”.
Η αλήθεια είναι ότι:
🟩 η ευθύνη των δήμων σε ότι αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων ολοκληρώνεται με την παράδοση τους στο σταθμό μεταφόρτωσης, η ευθύνη για τα περαιτέρω αφορά άλλα όργανα.
🟩 η μοναδική σχετική αναφορά που γίνεται στο ΣΔΚΟ, είναι η δυνατότητα εγκατάστασης στο Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας (το οποίο ακόμη και σήμερα δεν είναι θεσμοθετημένο) μονάδας ενεργειακής αξιοποίησης του υπολείμματος επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων.
🟩 στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ομόφωνα ενέκρινε το ΣΔΚΟ του Δήμου Κοζάνης, ο κ. Στολτίδης δεν συμμετείχε ούτε με φυσική παρουσία ούτε μέσω τηλεδιάσκεψης.
🟩 καμία απολύτως παρέμβαση δεν κατέθεσε ο κ. Στολτίδης, ούτε κατά την περίοδο που το ΣΔΚΟ ήταν σε διαβούλευση.
Οδηγός των αποφάσεών μας όσο είμασταν δημοτική αρχή, καθώς και των απόψεων που εκφράζουμε σήμερα, είναι η προσήλωση στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, η σταθερή σύμπλευση με την Ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας και η σύγκλιση με τους αναπτυγμένους δήμους της Δυτικής Ευρώπης.

 

7 σχόλια

  • Μπράβο ρε Μαλούτα. Ολοι με περίσσεια ευκολία λενε ένα ψέμα . Γεμίσαμε Fake News και γουστάροτμε ως Έλληνες να κράζουμε. Προχθές Αμανατίδης, η αντιπεριφερειάρχης εισηγήτρια και ο Στολτίδης τσακώθηκαν με την αλήθεια . Μόνο Ζεμπιλιάδου κυριοι. Και μπράβο και στη Τουμπουλίδου που αποκατέστησε τον πρώην Δήμαρχο. Έλεος . Ο δημόσιος λόγος σε κρίση.

    • Αν ακούσεις προσεκτικά όσα είπε ο Αμανατίδης και ακούσεις όσα κατά καιρούς είπε ο Μαλούτας ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ η απόλυτη συμπλευση.

  • “η σύγκλιση με τους αναπτυγμένους δήμους της Δυτικής Ευρώπης”: Λάζο, δεν είσαι πια δήμαρχος, μπορείς να σταματήσεις να μας κοροϊδεύεις! Τη ρήμαξες την πόλη, γι’ αυτό και κατάφερες να βγάλεις και τον Ιωαννίδη και τον Κοκκαλιάρη.
    Όσο για την καύση των σκουπιδιών, είναι γνωστός ο ρόλος σου: https://kozan.gr/archives/491984

  • Οι πολίτες απαντούν στον Λάζαρο Μαλούτα ότι δεν πρέπει να ξαναδιεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο και κατά κάποιον τρόπο να προστατέψει τον εαυτό του μη θέλοντας να γίνει ο Τζο Μπάιντεν της Κοζάνης… Γιατί αν επιμείνει μπορεί οι συνοδοιπόροι του στην Ενότητα να σκεφτούν ότι δεν έχουν μέλλον με αυτόν και μπορεί να προτείνουν την Ελπίδα Κουιμτζίδου ως νέα Καμάλα Χάρις της Κοζάνης!!! Ο Λάζος το μόνο θετικό -κατά τη γνώμη του- που είπε για το νομό Κοζάνης, είναι ότι στηρίζει την υποψηφιότητα της Μητσοτακικής Άννας Διαμαντοπούλου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι