Αντιδήμαρχος Φλώρινας ο νεκρός οδηγός του δυστυχήματος στη Μελούνα – Το συγκινητικό μήνυμα  του Δημάρχου Φλώρινας 

22 Σεπτεμβρίου 2024
13:10
Κανένα σχόλιο

Τραγική κατάληξη είχε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο 31ο χλμ της ΕΟ Λάρισας – Κοζάνης στην περιοχή της Μελούνας, καθώς νεκρός ανασύρθηκε ο 50χρονος οδηγός της νταλίκας που είχε εκτραπεί και τυλιχθεί στις φλόγες.

Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του είνα7ι ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Λάζαρος Αντωνιάδης.

Στην επιχείρηση απεγκωβησμου του οδηγού συμμετείχε κλιμάκιο από την Π.Υ.  Ελάσσονας με συνδρομή από την ΕΜΑΚ και 1ου Π.Σ.Λάρισας.

Το ΑΤ Ελασσόνας διεξάγει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Α Ν. https://www.elassona884.gr

Το ρεπορτάζ

Πηγή βίντεο https://tirnavospress.gr/

Το συγκινητικό μήνυμα  του Δημάρχου Φλώρινας

Ο Λάζαρος, ο δικός μας Λάζος, δεν είναι πια μαζί μας.

 

Νιώθω πραγματικά συντετριμμένος και αδυνατώ να το δεχτώ, όπως και όλοι όσοι τον είχαμε στη ζωή μας.

 

Τι λόγια να πω για τον Λάζο… Φιλότιμος και δραστήριος, οραματιστής και διεκδικητικός, πάντα εκεί να φωτίζει με το καθαρό του βλέμμα τα σκοτεινά μας σημεία. Υπόδειγμα οικογενειάρχη, επαγγελματία, αυτοδιοικητικού. Μια αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, που με την θετική του διάθεση έδινε λύση στα πιο μεγάλα αδιέξοδα.

 

Φίλε βιάστηκες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι φεύγοντας αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, υπευθυνότητας και ήθους που κάνει πολύ περήφανους πάνω από όλα την οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, τον λατρεμένο σου γιο Άγγελο, τους σεβαστούς γονείς, τα αδέρφια σου, αλλά και όλους εμάς, όλη την τοπική κοινωνία, που σε αγαπήσαμε βαθιά.

 

Από σήμερα ο Δήμος Φλώρινας χάνει ένα κομμάτι της ψυχής του. Το φως, όμως, της προσωπικότητας του Λάζαρου θα καθοδηγεί για πάντα στο εξής τα βήματά μας.

 

Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες, αλλά ένιωσα χρέος μου να γράψω αυτά τα λίγα λόγια για έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά.

 

Αναπαύσου εν ειρήνη, φίλε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι