Kozan.gr: Α. Καραχάλιος: “Με επιτυχία στέφθηκε η διανομή της πατάτας από τον συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη”. Μόλις μέσα σε 2 ώρες εξαντηθλήθηκαν 3 τόνοι πατάτες με μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας ” (Φωτογραφίες)

22 Σεπτεμβρίου 2024
13:36
Σε ανάρτησή του στο facebook, δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες, ο Πρόεδρος της ΔΕΠΕΠΟΚ Αποστόλης Καραχάλιος και μέλος της δημοτικής παράταξης “Μαζί για την Κοζάνη” αναφέρει: “Με επιτυχία στέφθηκε η διανομή της πατάτας από τον συνδυασμό “Μαζί για την Κοζάνη”. Μόλις μέσα σε 2 ώρες εξαντηθλήθηκαν 3 τόνοι πατάτες με μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας, σε αντίθεση με γνωστά- άγνωστα παπαγαλάκια στο ότι ” μας γύρισαν οι πολίτες την πλάτη”.

6 σχόλια

  • Καραχάλιος να πείτε στον πρώην υφυπουργό , τον βουλευτή πού σας στηρίζει τον κ. Στάθη ότι αυτό πού έγινε μέσα σε 2 ώρες είναι το αποτέλεσμα της φτωχοποίηση ς πού παράγει το κόμμα του.
    εσείς βέβαια πού να το γνωρίζετε πού με γνώσεις ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ είστε πρόεδρος οργανισμού!!!!

  • Τάδε Έφη Ζαρατούστρα………. Αποστόλης……!!!!!!! (Το Τάδε έφη Ζαρατούστρας ή Έτσι μίλησε ο Ζαρατούστρα (γερμ. Also sprach Zarathustra) είναι έργο του Γερμανού φιλόσοφου Νίτσε που θεωρείται ως το σημαντικότερο έργο του, 1883 ως στο 1885).
    Αποστόλης λοιπόν….. Τί επάγγελμα έκανε είπατε;;;;; Τί κάνει;;;;; Κ.λ.π…….

    • Όταν γράψεις κύριε από τούδε ή από τάδε ποιος είσαι και τη έχεις προσφέρει στην κοινωνία τότε έχεις δικαίωμα να κρίνεις το ΣΤ δημοτικού .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι