Brainobrain Πτολεμαΐδας – Ανακαλύψτε το

23 Σεπτεμβρίου 2024
12:06
Κανένα σχόλιο

 

“Οι δεξιότητες ζωής (soft skills) είναι ακόμη πιο απαραίτητες για την προσαρμογή και την πορεία που θα επιλέξουμε απέναντι σε κάθε πρόκληση στη ζωή”

Η προσωπικότητα μάς πάει πιο μακριά από κάθε τεστ και πτυχίο!

Σε επαγγέλματα που δεν έχουν ακόμα εμφανιστεί τα παιδιά χρειάζονται πολύ περισσότερο να χτίσουν :

Αξιοπιστία

Κίνητρο

Δημιουργικότητα

Κριτική σκέψη

Αυτογνωσία

Προσαρμοστικότητα

Επιμονή

Ανθεκτικότητα

Ενσυναίσθηση

Ομαδικότητα

Ηγεσία

Πειθαρχία

Αυθορμητισμό

Δεξιότητες με τις οποίες θα πετύχουν σε ό,τι επιλέξουν

Το Brainobrain εξασκεί μυαλό και soft skills για παιδιά που θα ξεχωρίσουν!

Εργαστήρια δεξιοτήτων και για παιδιά 5-14 χρονών

 

Ανακαλύψτε το Brainobrain!

Θέλετε το παιδί σας να αναπτύξει δεξιότητες που θα το συνοδεύουν για μια ζωή; Το πρόγραμμα Brainobrain είναι εδώ για να το βοηθήσει να αναπτύξει την ευφυΐα του, την αυτοπεποίθησή του και τις κοινωνικές του δεξιότητες!

Τι είναι το Brainobrain; Ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων για παιδιά ηλικίας 5-15 ετών, που συνδυάζει τη χρήση του άβακα με τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP).

Οφέλη του προγράμματος: Βελτίωση μαθηματικών δεξιοτήτων Ανάπτυξη δημιουργικής σκέψης Ενίσχυση μνήμης και συγκέντρωσης Καλλιέργεια αυτοπεποίθησης και ηγετικών ικανοτήτων

Γιατί να επιλέξετε το Brainobrain; Με πάνω από 1 εκατομμύριο παιδιά σε 45 χώρες, το Brainobrain έχει αποδείξει την αξία του στην ανάπτυξη των παιδιών. Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να ξεχωρίσει!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές!       Τηλέφωνο : 6971996640

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι