kozan.gr: Ώρα 11:50 π.μ.: Αποχώρησε το συνεργείο σύνδεσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Ιωνίας – Αποτελεσματική η παρέμβαση διαμαρτυρίας των κατοίκων (Βίντεο)

23 Σεπτεμβρίου 2024
11:55

 

Αποχώρησε το συνεργείο σύνδεσης της κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή της οδού Ιωνίας. Αποτελεσματική η παρέμβαση διαμαρτυρίας των κατοίκων.

 

Δειτε παρακάτω τι προηγήθηκε

kozan.gr: Koζάνη: Ώρα 10:45: Συγκέντρωση κατοίκων έξω από οικοδομή στην οδό Ιωνίας – Διαμαρτύρονται γιατί δεν θέλουν την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας – Δεν επέτρεψαν την έναρξη των εργασιών – Στο σημείο κι η αστυνομία (Βίντεο & Φωτογραφίες)

9 σχόλια

  • Αν έχουν τον Θεό τους!
    Με μερικές πληρωμένες μελέτες που απενοχοποιούν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, δεν κάνουν πίσω, μπορστά στο κέρδος…

  • Διαμαρτυρία και στον κάτοχο του κτιρίου επί του οποίου θα γινόταν η εγκατάσταση. Ούτε σχολεία τους νοιάζουν ούτε ότι είναι φουλ κατοικημένη περιοχή.
    Για 30 αργύρια….

  • Ποση ειρωνια πια…
    Ολοι ειστε με το κινητο στο χερι αλλα η ακτινοβολια του κινητου σας… να φυγει… να παει αλλου….
    Νεοελληνες!!!!!

  • Να βγάλετε τωρα και τα ασύρματα τηλέφωνα και τα ρουτερ απο το σπιτι σας, να κοιμαστε ήσυχα σ, μη σας πειράξει η ακτινοβολία

  • Μόνο οι κεραίες εκπέμπουν ακτινοβολία? Τα κινητά δεν εκπέμπουν? Αφού η επικοινωνία είναι αμφίδρομη
    Όσο πιο κοντά στις συσκευές κινητών βρίσκονται οι κεραίες, τόσο λιγότερη ακτινοβολία εκπέμπουν τα κινητά τηλέφωνα. Όταν βλέπουμε ότι το σήμα στο κινητό μας έχει μια γραμμούλα τότε αυτό εκπέμπει την μέγιστη ακτινοβολία προκειμένου να καλύψει την απόσταση της κεραίας.
    Ρωτήστε κάποιον ειδικό πρώτα για να μην λέτε αρλούμπες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι