kozan.gr: Κοζάνη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Δευτέρας 23/9, η Ημέρα Δικτύωσης Επιχειρήσεων (Βίντεο & Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2024
20:15

 

Eκδήλωση  διοργάνωσε, το βράδυ της Δευτέρας 23/9, η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) με θέμα τις ανάγκες σε δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού των επιχειρήσεων που συμμετείχαν στις Προσκλήσεις δράσεων κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση 2021-2027. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Νίκος Παπαθανάσης.

8 σχόλια

  • Ελάχιστοι επιχειρηματίες οι περισσότεροι ήταν υπάλληλοι η μέλη του πανεπιστημίου και 2 εκατ ευρώ για δημοσιότητα στο Δήμο και χαμπάρι δεν πήρε κανείς για την εκδήλωση …. πάμε καλά

  • Έτσι βλέπαμε και τον Μουσουρούλη από τα παράθυρα πριν λίγα χρόνια. Σε λίγο θα την κάνει και ο Παπαθανάσης. Ασχοληθείτε κύριοι με τους νέους και μικρούς επιχειρηματίες της περιοχής και βοηθήστε τους με έρευνα και ανάπτυξη. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα!

  • Αυτές οι εκδηλώσεις γίνονται γιστί της επιβάλει ο μεγάλος χορηγός η Ευρώπη. Αν εξαιρέσεις τους παρατρεχάμενους των υπηρεσιών , ζήτημα να είχε 5 θεατές…

    • Ευστοχος!
      Οπου ευρωπη ….απλα πιστοποιει την διαφθορα και την αδιαφορια των πασοκοποοημενων νεοελληνων!

      Η ανικανοτητα να διαχειριστουμε τα του οικου μας στην κοζανη εχει παρει γιγαντιαιες διαστασεις!

      Αδιαφορια και ανικανοτητα ειναι οι κατακτησεις μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι