Παράπονα αναγνώστριας στο kozan.gr για ζητήματα καθημερινότητας στα Ίμερα του Δήμου Σερβίων (Φωτογραφίες)

23 Σεπτεμβρίου 2024
22:25

 Σήμερα πηγαίνοντας προς τα Ίμερα αντίκρισα ένα παρατημένο και ατημέλητο χωριό. Όταν ρώτησα τον πρόεδρο “Τι θα γίνει πρόεδρε που σε ένα μήνα από τώρα θα ξεκινήσει να έρχεται κόσμος σχεδόν απ όλη την Ελλάδα για την ελαιοτριβιση ; τι θα αντικρίσουν; ” ο πρόεδρος απάντησε ότι φωνάζει και κανένας δεν τον ακούει. Μόνο με υποσχέσεις έργα δεν γίνονται. Ο πρόεδρος εδώ και 20 ημέρες ενοχλεί συνεχώς τουλάχιστον για τα βασικά, τα χόρτα, όπως επίσης 9 μήνες περιμένει κάποια ανταπόκριση για την ασφαλτόστρωση του κεντρικού δρόμου προς το χωριό. Που είναι τελικά ο Δήμος; που είναι όταν φωνάζουν τα χωριά για μια απλή συντήρηση; Δηλαδή για τα αυτονόητα… ο νοών νοητω.

 

 

 

 

 

7 σχόλια

  • Ο πρόεδρος του κάθε χωριού έχει πάγια προκαταβολή. ‘Αρα ο πρόεδρος θα μπορούσε να λύσει οποιαδήποτε στιγμή το πρόβλημα. Μάλλον δεν θέλει να το λύσει γιατί φυσικά κάνει αντιπολίτευση στο ίδιο το χωριό του.H αναγνωστρια ας ρωτήσει τον πρόεδρο: Πρόεδρε πόσα λεφτά έχεις στην πάγια προκαταβολή σου και τι σκέφτεσαι να τα κάνεις μέχρι την ελαιοτριβιση;

    • Η πάγια προκαταβολή είναι για έκτακτες ανάγκες. Από την στιγμή που ο Δήμος έχει εργατικό προσωπικό για την καθαριότητα των χόρτων θα πρέπει να τους στείλει. Να μην κοιτάτε μόνο τα πανηγύρια και τις τζάμπα συναυλίες εκεί στον Δήμο. Και για να ξέρετε εσείς που θα ξεκινήσετε να με κατακρίνετε και να γράφετε φανφάρες, οι συναυλίες πληρώθηκαν από χρήματα του τοπικού πόρου που δικαιούται η κάθε κοινότητα, χρήματα τα οποία δεν έχουν αποδοθεί στις κοινότητες από το 2014.

  • Καλησπέρα ανώνυμε κύριε η κυρία μου.
    Εγώ είμαι ο πρόεδρος των Ιμερων θα σε παρακαλούσα πολύ να βγεις με όνομα.
    Ναι υπάρχει αυτό που λες με την πάγια προκαταβολή.
    Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος που να έχει “βιβλία” για να κόψω τιμολόγιο άρα δεν γίνεται να τα κάνω στα μαύρα ξέρεις εσύ πιστεύω καλύτερα από αυτά 😅
    Είσαι σοβαρός/η τι αντιπολίτευση και ανοησίες κάθεσαι και γράφεις;
    Για μένα οι εκλογές τελείωσαν την επόμενη μέρα των εκλογών.
    Πραγματικά θα ήθελα πολύ να σε δω από κοντά και να μου το πεις αυτό.
    Αν ήθελα να κάνω αντιπολίτευση θα ανέβαζα εγώ ο ίδιος προσωπικά τα υπόλοιπα τα χάλια που επικρατούν στο χωριό μου αλλά δεν το κάνω γιατί δίνω χρόνο στην δημοτική αρχή να δω πόσο κρατάει τον λόγο της.
    Σε ενόχλησε πολύ που είπα την αλήθεια στην συγκεκριμένη κυρία μάλλον.
    Δεν πειράζει.
    Και κάτι τελευταίο.
    Ανθρώπους σαν εσένα έφτασαν σε τέτοια σημεία τα χωριά μας
    Με τέτοια νοοτροπία θα πηγαίνουμε 100 χρόνια πίσω…!!!

  • Αν καθάριζε ο καθένας το οικόπεδου και το δρόμο έξω από το σπίτι του η κυρία δεν θα παραξενευόταν. Αλλά όταν σχεδόν όλοι έχουν μεταναστεύσει η κυρία θέλει εμείς οι λίγοι που μείναμε να φροντίζουμε για όλα …. τι να πεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι