Eπιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του kozan.gr – 2.000.000 $ δωρεά από την Σιατιστινής καταγωγής Μαριάνθη Γκιουλέ

24 Σεπτεμβρίου 2024
15:22
Τη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής συνοδευόμενος από το νομικό σύμβουλο του Δήμου Αθανάσιο Τζαβέλα στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης με την Σιατιστινής καταγωγής κυρία Μαριάνθη Γκιουλέ. Κατά τις πραγματοποιηθείσες συναντήσεις και με την παρουσία του πληρεξουσίου δικηγόρου της δωρήτριας, οριστικοποιήθηκε η εκπεφρασμένη βούληση της κας Γκιουλέ να δωρίσει στο Δήμο Βοΐου το ποσό των δύο εκατομμυρίων δολαρίων (2.000.000 $) για την κατασκευή και τη λειτουργία κέντρου νεότητας στη Σιάτιστα και ένα οικόπεδο ιδιοκτησίας της εμβαδού τριών στρεμμάτων εντός του σχεδίου πόλεως της Σιάτιστας.
Η δωρήτρια παρέδωσε στο Δήμαρχο επιστολή δωρεάς που συνυπογράφει ο δικηγόρος της και Συμβολαιογραφικό Πληρεξούσιο, όπου ορίζει τον Δήμαρχο εκπρόσωπό της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών της δωρεάς. Η κ. Μαριάνθη Γκιουλέ γεννήθηκε στη Σιάτιστα το 1935 και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Διέπρεψε στον τραπεζικό και κτηματομεσιτικό τομέα. Η δωρεά της γίνεται εις μνήμην του πατρός της Γεωργίου Γκιουλέ και του παππού της Ιωάννη Ότα. Ο Δήμος Βοΐου με απόφαση της αρμόδιας Δημοτικής Επιτροπής θα αποδεχτεί τη δωρεά και θα συστήσει κοινωφελή περιουσία στο όνομα της ευεργέτιδας, η οποία θα εποπτεύεται από το Γραφείο Κοινωφελών Περιουσιών της Δυτικής Μακεδονίας.
Διαβάστε τι είχε γράψει από τις 20/9 το kozan.gr

https://kozan.gr/archives/576098

7 σχόλια

  • Ζευκλη,το πρώτο που θα κάνετε είναι ένα καλό Καταφύγιο αδέσποτων. Σύγχρονο και ανετο. Το πρώτο. Σαν πολύ υποφέρουν τα αδέσποτα εκεί από ασυνείδητους.

  • ΕΣΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ……..!!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΟΛΗ ΜΑΖΙ…!!

    • Δεν πιστεύω να είναι εν ζωή όταν και εφόσον ολοκληρωθεί…. Αλλά ακόμη και να ολοκληρωθεί το πιθανότερο είναι να μείνει κενό. Ευτυχώς πάντως που δεν το έκανε δωρεά στο δήμο Κοζάνης γιατί θα τελείωνε μαζί με το κολυμβητήριο, δηλαδή ποτέ!

  • Ο ανθρωπος για τα ζωα η τα ζωα για τους ανθρωπους καποιοι φιλοζωη διποδα αφησαν τα ζωακια να γινουν αδεσποτα οποτε ψαξειτε πρωτα εσεις οι #φιλοζωη#και μετα να απετειτε ηρθε χθες ενα χασκι στην πορτα μου καποιος φιλοζωος το παρστεισε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι