kozan.gr: Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Δ.Υψηλάντη, του Δήμου Κοζάνης, Ν. Ελευθεριάδης: “Παιδικός Σταθμός Δρεπάνου. Όσο και να μας κατηγορούν κάποιοι εμείς τους απαντάμε με έργα, ο κόσμος βλέπει και κρίνει”

25 Σεπτεμβρίου 2024
05:50

 

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Δ.Υψηλάντη, του Δήμου Κοζάνης, Ν. Ελευθεριάδης, σημειώνει: “Παιδικός Σταθμός Δρεπάνου. Όσο και να μας κατηγορούν κάποιοι εμείς τους απαντάμε με έργα ο κόσμος βλέπει και κρίνει”.

 

 

 

10 σχόλια

  • Ας του πει κάποιος πως τα μερεμετια δεν είναι έργα. Όταν χτίσει ένα σχολείο , φτιάξει ένα νέο γήπεδο σε ένα σχολείο, όταν βάλει μια νέα παιδική, όταν εξασφαλίσει ότι χρειάζονται, το ξανασυζητάμε

    • Σωστα ομως όταν τα προηγουμενα χρονια δεν γινοντουσαν ουτε αυτα τα μερεμετια και σε μια εποχη που τα χρηματα δεν υπαρχουν ναι και αυτες οι δουλειες της καθημερινοτητας ειναι σημαντικες. δειχνουν ενδιαφερον και ορεξη. γιατι κα;ι στα μικρα πραγματα κρύβονται τα σημαντικα

      • Πάντα γινοταν αυτά,απλά τώρα υπερπροβάλλονται γιατί δεν υπάρχει κατι αλλο σημαντικό να προβληθει
        Κουρασαν με τις φωτογραφίες για τα αυτονόητα
        Φτάνει Νεκτάριε κατάντησες πιο γραφικός από το Πήλιο

    • Αν συνεχίσουν έτσι θα μείνουμε οι μισοί σε λίγα χρόνια, μάθετε να ξεχωρίζετε τους αντιδημάρχους με τους διευθυντές των υπηρεσιών και τις αρμοδιότητες τους

  • Το νηπιαγωγείο που είναι από το 40 και δεν έχει ούτε καλοριφέρ μέσα δεν το κοιτάμε;;τα αδέσποτα σκυλιά που κοντεύουν να φάνε άνθρωπο;; μήπως για τα βυτιοφόρα που καθαρίζουν επιλεκτικά τους δρόμους; Μηχανήματα του Δήμου που πηγαίνουν σε σπίτια για “εξυπηρέτηση”; Οι δρόμοι στις γειτονιές που είναι μέσα στην λακκούβα; Το δημοτικό σχολείο που έχει τσιμεντένιο τραπέζι πίσω από κερκίδες και έχουν την ανοίξει κεφάλια; Σχολικός φύλακας και τροχονόμος;;;
    Μια μοναδική παιδική χαρά στο χωριό και αυτήν εγκαταλελειμμένη με κομμένα κλαδιά μέσα και ξεχαρβαλωμενες κούνιες.. ακόμα και να κάνει την ανάγκη του ο δήμος πλέον το μαθαίνουμε από το ίντερνετ.. να κάνει ουσιώδη πράγματα δεν… Ντροπή γιατί πραγματικά πίστεψα πως θα άλλαζαν τα πράγματα.. μιλάτε για τον προηγούμενο πρόεδρο και ότι δεν έκανε τίποτα.. αυτό θα έχουμε ως παράδειγμα;; Όχι τα καλύτερα; Κοιτάμε να βγάλουμε τα μάτια του άλλου παρά να συνδράμουμε όλοι για κάτι καλύτερο.

  • Νεκτάριε όλοι κρινόμαστε. Μακάρι να έκαναν όλοι οι προηγούμενοι λίγα απο αυτά που κάνεις. Εισαι μέσα στα προβλήματα των πολιτών. Βοηθάς και δίνεις λύσεις που αφορούν την καθημερινότητα . Σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Ενα μπράβο και στο δήμαρχο για την επιλογή του.

  • ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΡΑΖΕΣ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

    • Νεκτάριε !!!!! κάθε μέρα τουλάχιστον περνάς απο τα χωριά μας. όχι όμως μόνο απο τους κεντρικούς. μπές και μέσα στους υπόλοιπους δρόμους των χωριών. Από χόρτα? απο λακούβες? απο σκυλιά? Δεν τα πας καλά με τον τοπικό πρόεδρο και κάνεις αντιπολιτευση. Δεν πάνε όμως έτσι τα πράγματα..Δεν κάνεις ζημιά στον πρόεδρο ζημιά κάνεις στα χωριά. Πρέπει να σας παρακαλάμε για να γίνει κάτι αν δεν έχουμε στενές επαφές μαζί σας. Άσε το καλάμι…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι