Παράπονο αναγνώστη στο kozan.gr: Αρκούδα προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες μου – Η απάντηση που έλαβε από τον ΕΛΓΑ

25 Σεπτεμβρίου 2024
10:19

 

Καλλιεργώ καρυδιές σε ένα χωριό της Κοζάνης ,πέρυσι τον Οκτώβριο κατά την περίοδο της συλλογής των καρυδιών και για δέκα μέρες περίπου μέχρι που να ολοκληρωθεί η συλλογή κάθε βράδυ επισκεπτόταν το κτήμα μου αρκούδα με αποτέλεσμα να κάνει καταστροφές τόσο στο φυτικό κεφάλαιο όσο και στην παραγωγή. κάλεσα τον ΕΛΓΑ της περιοχής μου να κάνει εκτίμηση της ζημιάς, μετά από λίγες μέρες ήρθε γεωπόνος στο κτήμα και κατέγραψε το περιστατικό. Από τότε πέρασαν 11 μήνες και στον λογαριασμό μου δεν πιστώθηκε ούτε ένα ευρώ αποζημίωσης. Πήρα τηλέφωνο στον ΕΛΓΑ γιατί καθυστερεί η καταβολή της αποζημίωσης και η απάντηση που έλαβα είναι ότι ο γεωπόνος δεν είδε καμιά ζημία μάλιστα μου είπε μηδέν ζημία. Παρακάτω επισυνάπτω κάποιες φωτογραφίες από τις ζημιές που έκανε η αρκούδα στο κτήμα μου. Τα συμπεράσματα δικά σας!

 

2 σχόλια

  • Δεν ξέρω τι γίνεται με τον ΕΛΓΑ. Εχουμε πόσα χρόνια που αιτηθήκαμε για ζημιές και παγωμένα στις ελιές, έγινε αυτοψία, στείλαμε τα χαρτιά που ζήτησαν, φέτος τα ξαναζήτησαν και ακόμη δεν έχει καταβληθεί η αποζημίωση. Ψάχνουμε για απαντήσεις και δεν ξέρει να μας πει κανείς τίποτα ! Σε κάθε ΟΣΔΕ όμως τα λεφτά τα παίρνει κανονικά ο ΕΛΓΑ !

  • Στις φωτογραφίες δεν φαίνονται σοβαρές ζημιές. Σίγουρα θα έχετε κι άλλες βέβαια, αλλά δεν μπορούμε με αυτά που βλέπουμε να το χαρακτηρίσουμε και καταστροφή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι