Πάρις Κουκουλόπουλος: “Τρεις νικητές ανέδειξε το debate πέρα από κάθε αμφιβολία – Είναι η ΕΡΤ το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατία”

25 Σεπτεμβρίου 2024
10:43
Τρεις νικητές ανέδειξε το debate πέρα από κάθε αμφιβολία. Είναι η ΕΡΤ το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατία. Η ΕΡΤ χάριν των εξαιρετικών δημοσιογράφων που δεν απέφυγαν καμία δύσκολη ερώτηση για κανένα και καμία. Άψογοι! Το ΠΑΣΟΚ γιατί απέδειξε ότι έχει πλούτο ιδεών, απόλυτη επαφή με τα προβλήματα και ξέρει πάντα να καινοτομεί. Η Δημοκρατία γιατί τα ξίφη διασταυρώθηκαν επί πραγματικών προβλημάτων που αφορούν τη χώρα και τους πολίτες της. Επόμενο μεγάλο στοίχημα η μαζική συμμετοχή στις κάλπες.

16 σχόλια

  • Κλασικος Παρης. Λεμε πολλα αλλα ουσια τιποτα. Καλοπιανουμε ΕΡΤ το παιζουμε απεναντι στα.μεγαλα.καναλια αλλα οταν ερχομαστε στην εξουσια ολα καλα μαζι τους και βεβαια μουγγα για το με.ποιον ειναι και ποιον θα ψηφισει. Σου λεει την εδρα την εχω σιγουρη.
    Σημ. Υπάρχουν.οι μεγαλοι πολιτικοί αντρες και απλα αυτοι που επιβιώνουν.

  • ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ Η ΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ,ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΣΙΜΟ.ΚΡΙΜΑ .ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ.

  • Μεγάλη συμμετοχή του κόσμου πρέπει να υπάρξει για να καταψηφιστεί η υποψηφιότητα της Μητσοτακικής Άννας Διαμαντοπούλου και του κ. Δούκα που είναι ο Τσίπρας του ΠΑΣΟΚ. Δέστε κ. Κουκουλόπουλε τι λέει η αείμνηστη Φώφη Γεννηματά για την Μητσοτακική Άννα Διαμαντοπούλου.
    https://youtu.be/1qk_jlXCYjY?si=LRau_zrvvB1gCtkB

  • Εγώ δεν θα πάω να ψηφίσω μετά τα χθεσινά. Ο Δούκας, η Γιαννακοπουλου κάκιστη εντύπωση με τις επιθέσεις στο Ανδρουλάκη. Με την Άννα δεν ασχολούμαι όπως δεν ασχολήθηκε και αυτή τόσα χρόνια.

  • Ο Δούκας σε πολλά φάνηκε άσχετος. Για την Κάσο ήξερε τι έλεγε.;Έπρεπε να φέρει το ΠΑΣΟΚ τον κόσμο ανάποδα. Εντάξει Δούκα.

  • Μητσοτάκη ψηφίζουμε τσουπ ο Χρυσοχοιδης, Πιερακάκης. Κασαπίδη ψηφίζουμε τσουπ ο Νικολάκης και ο Δημητράκης του ΠΑΣΟΚ. Αμανατιδη ψηφίζουμε τσουπ πάλι η Κάλυ του ΠΑΣΟΚ. Τι θα γίνει ρε παιδιά θα πάρει κανένας άλλος σειρά.Γραφικοί καταντήσατε.Χθες κατάλαβα γιατί δεν παίρνει άλλος σειρά. Εξουσία και τίποτα άλλο οι του ΠΑΣΟΚ.

  • Το ΠΑΣΟΚ παντα χαράζει δρόμους .Πρωτο καθιέρωσε την εκλογή προέδρου απο τους πολίτες.Πρωτο καθιέρωσε την διαύγεια ,κατοχύρωσε τα δικαιώματα ολων των πολιτών ανεξαρτήτως φρονημάτων κλπ κλπ
    Ραντεβού τη Δεύτερα στην αιθουσα τεχνης

  • Αν όλοι ακολουθούσαμε την Διαμαντοπούλου από το 2013 κ μετά ,απλούστατα δεν θα υπήρχε ΠΑΣΟΚ . Αν η Διαμαντοπούλου , που ήρθε στο ΠΑΣΟΚ το 1984 και πάντα με εμισθη σχέση , ας μας πει αν βρεθηκε σε ψηφοδέλτιο πασπ, όταν σπούδαζε;

  • Το ΠΑΣΟΚ πήρε 44% το 2009 , μας εχωσε στα μνημόνια της φτωχοποιησης και σε λίγο το 2015 πήρε αυτό που του άξιζε δλδ 4,4 % στην πολιτική κατρακύλα …
    Επιδη ντρέπονταν για το ονομα και όχι για το έγκλημα που διέπραξε άλλαξε διαφορα ονόματα έγινε ΕΛΙΑ, ύστερα ΚΙΝΑΛ και τώρα ξαναβγαίνει σαν ΠΑΣΟΚ χωρίς να ζητήσει συγνωμη, και μάλιστα ζητά από τον κόσμο να ξεχάσει και να το ξαναψηφίσει..!

    • Σαν πολυ δεν κρατησε αυτο το παραμυθι? 12 Χρονια μακρια απο εξουσια και ακομα το πασοκ σας φταιει. Εγω ξερω οτι ολα τα ασχημα σε αυτη τη χωρα ηρθανε μετα απο κυβερνηση ΝΔ. Και φυσικα το πασοκ εχει μεγαλο μεριδιο σε αρκετα που ηρθαν αλλα δεν καταλαβαινω γιατι ειναι στην απεξω αυτη η ΝΔ που εχει ακριβως το μεριδιο ευθυνης. Ακριβως ομως ιδιο. Αλλα η ΝΔ 41. Ολα καλα. Τωρα που ερχετε ξανα η αλλαγη τσουπ ο Αδωνις εκλογικο θεμα μηπως και δεν χασουμε την εξουσια με το 25 που βαρια θα παρουμε. Κοιμηθειτε ο υπνος θρεφει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι