Επιστολή του Γιώργου Παντελίδη Επικεφαλής Συνδυασμού | “Νέο, Δυνατό, Επιμελητήριο” |

25 Σεπτεμβρίου 2024
13:14

 

Φίλες και φίλοι,

Μετά από σχεδόν επτά ολόκληρα χρόνια ήρθε η στιγμή για τη διενέργεια εκλογών στα Επιμελητήρια, είναι μια σημαντική ευκαιρία για τον επαγγελματικό κόσμο να εκφράσει τη γνώμη του και να καθορίσει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει το Επιμελητήριό μας στο μέλλον.

Αγαπητέ Συνάδελφε,

O Συνδυασμός μας “Νέο, Δυνατό, Επιμελητήριο”, με επικεφαλής τον Γιώργο Παντελίδη, κατέρχεται στις εκλογές του Νοεμβρίου, με ένα κα μοναδικό σκοπό, να ανανεώσει και να δυναμώσει την φωνή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Νομού Κοζάνης στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων, να γίνει πιο αποτελεσματικό στην λύση των προβλημάτων του επαγγελματικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Έχουμε την γνώση, τις γνωριμίες και την εμπειρία, να καταφέρουμε πολλά. Μπορούμε και θέλουμε να ανταποκριθούμε επάξια και πολύπλευρα στα συμφέροντα των επαγγελματιών, αποφεύγοντας άναρθρες φωνές, αλλά να έχουμε έμπρακτα αποτελέσματα.

Ο συνδυασμός μας “Νέο, Δυνατό, Επιμελητήριο”, του οποίου έχω την τιμή να ηγούμαι, υπόσχεται ότι θα εργαστεί σκληρά για να πετύχει πολλά. Στο τέλος της θητείας μου θέλω να είμαι υπερήφανος για όσα θα καταφέρουμε ως Νέα Διοίκηση για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα. Οφείλουμε και πρέπει να δείξουμε τη δυναμική μας και να κερδίσουμε σημαντικές μάχες. Και πάντα ομόφωνα, με όλα τα μέλη της διοίκησης ενωμένα, χωρίς ίντριγκες ή προσωπικές ατζέντες.

Προσωπικά δεσμεύομαι ότι, εφόσον εκλεγώ Πρόεδρος του ΕΒΕ, κάθε σημαντική απόφαση που αφορά την περιουσία του Επιμελητηρίου μας, θα εγκρίνεται έπειτα από συζήτηση και με την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Η δημιουργία ανταποδοτικών υπηρεσιών που θα προσφέρουμε ως νέα διοίκηση προς τα μέλη μας, υπηρεσίες οι οποίες θα ανακοινωθούν στο πρόγραμμά μας, δείχνουν ότι το μέλημα μας είναι η ενίσχυση και πρόοδος των μελών μας. Ο σεβασμός από το πρώτο εως και το τελευταίο ευρώ τα οποία είναι περιουσία των μελών μας, όπως και υπόσχομαι ότι θα επιστραφούν με πλεόνασμα στα μέλη μας.

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι θα αλλάξουμε το μοντέλο διοίκησης και την εικόνα του επιμελητηρίου προς το καλύτερο, σε όλα τα επίπεδα. Από τον τρόπο λειτουργίας του και τον εκσυγχρονισμό του, ώστε να καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των επιχειρηματιών ως ένας φορέας με Ευρωπαϊκό προφίλ, από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εως τον βαθμό παρεμβατικότητάς του. Στόχος μας να καταστεί το επιμελητήριο πραγματικά ο πιο αξιόπιστος σύμμαχος των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ο βασικός συνομιλητής της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της θητείας μας.

Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση μας. Αυτή θα είναι η νίκη των επιχειρηματιών. Η δική σας νίκη, η νίκη όλων μας. Γιατί τίποτα δεν θα γινόταν χωρίς τη σιγουριά και την εμπιστοσύνη που μας προσφέρει η δική σας στήριξη. Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Νομού Κοζάνης είστε όλοι εσείς. Και εμείς ως νέα διοίκηση θα είμαστε υπεύθυνοι να κάνουμε πράξη τις εντολές σας.

Με πίστη στο όραμα μας για ένα ΝΕΟ, φρέσκο σε ιδέες, πιο ΔΥΝΑΤΟ με ισχυρή παρουσία, για ένα παρεμβατικό επιμελητήριο που θα γίνει σημείο αναφοράς όχι μόνο στο οικονομικό γίγνεσθαι αλλά σε όλη την κοινωνία, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να καθορίσουμε μια ανοδική πορεία, ειδικά τώρα στην Μεταλιγνιτική περίοδο για την περιοχή μας.

Δέσμευσή μας να σταθούμε ισότιμα δίπλα στο κάθε μέλος μας, να αγωνιστούμε για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να δώσουμε μάχες απέναντι στην ακρίβεια, την έλλειψη ρευστότητας, την άδικη φορολόγηση, να αναδείξουμε την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει επέλθει η περιοχή μας. Για να πάρει επιτέλους ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας και επαγγελματίας τη θέση που του αρμόζει, στην οικονομία και την κοινωνία.

Ο Συνδυασμός μας “Νέο Δυνατό Επιμελητήριο”, ενώνει τις δυνάμεις του με ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους κλάδους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επαγγελματιών του καθημερινού μόχθου, αποφασισμένοι να εργαστούν για το κοινό καλό. Χωρίς καμία κομματική ταμπέλα ή εξάρτηση από το οποιοδήποτε κέντρο εξουσίας, σας καλώ να πορευθούμε όλοι μαζί. Για νέες κατακτήσεις με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις πρωταγωνίστριες με εσάς πρωταγωνιστές. Εσείς είστε η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας, όλοι μαζί να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει.

Να σταθούμε δίπλα στο κάθε μέλος μας, να αγωνιστούμε για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να δώσουμε μάχες να αλλάξουμε τα δεδομένα που υπάρχουν με ένα “Νέο, Δυνατό, Επιμελητήριο”, με πρωταγωνιστές τα μέλη του, όλους ΕΣΑΣ.

 

Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε, έλα να αλλάξουμε μαζί και να δημιουργήσουμε ένα Νέο, Δυνατό Επιμελητήριο, που έχουμε όλοι ανάγκη.

 

Γιώργος Παντελίδης

 

20 σχόλια

  • Παρακολούθησα την τηλεοπτική σας κόντρα, εισαι πιο σοφός απο πριν και φυσικά το ΕΒΕ χρειαζεται μεγαλύτερη διεκδίκηση. Καταστήματα κλεινουν καθημερινά και η μεταλιγνιτική εποχή φαινεται παντου. Εμείς οι επιχειρηματίες χρειαζόμαστε έναν ένθρωπο να διεκδικήσει τα περισσότερα και να ειναι μπροστά όχι να κρυβεται και να μιλαει σε λιγους και ακλεκτούς.
    Γιώργο Παντελίδη Καλή Επιτυχία, πιστευω να αντιληφθει ο επιχειρηματικός κόσμος οτι η επόμενη θητεία των επτά ετών θέλει στο τιμόνο άνθρωπο όπως εσένα.

  • Γιώργο μαζί σου, εισαι τίμιο παιδί και δουλεύεις σκληρά. Διεκδίκησε περισσότερα για την περιοχή μας. Δεν θέλουμε άλλους δημοσίους υπαλλήλους. Θελουμε ανθρωπους να το λέει η ψυχή τους.
    καλή επιτυχία η οποία την θεωρώ δεδομένη , απέναντι σε κατεστημένα και βουλευτικές ασυλίες.

    • Οι Παντελιδηδες δεν εχουν δηλαδή σχέση με βουλευτή ;;;; Τι εννοουβε οταν λενε εχουμε τις γνωριμιες;;; Μήπως αυτόν που τους παει καμία βόλτα Αθήνα για κανενα ραντεβού;;; ….Χαχαχα χαχαχαχαχα α

      • Δεν τα ξερεις καλα τα γράμματα όλοι έχουν γνωριμίες, δεν περιμένουν την σταση των βουλευτώ για εκλογή, έχουν καθημερινή επαφή με τους επιχειρηματίες. Ο νυν επειδή έχει οχυρωθεί πίσω απο τους βουλευτές, δεν τον νοιαζει η σχεση του με την αγορά. Αυτό ειναι ξεκαθερο. Δεν αλλαζει ουτε σε ενα μηνα ουτε σε δυο εβδομάδες. ο κόσμος ξέρει, δοκιμάστηκε για πολλά χρόνια, εαν ειαι ευχαριστημένος ας πορευτεί μαζί του. Η περιοχή δεν έχει ανθρωπους να δικδικήσουν το κατι παραπάνο απο αυτο που τους δίνει η Αθήνα. Τον Μητλιάγκα τον ζησαμε, ας δουμε εαν κάνει και ο Παντελιδης αυτά που λέει.

  • Δεν ξέρω τι έχει γινει στο ΕΒΕ όλα αυτα τα χρόνια όχι γιατι δεν παρακολουθουσα αλλα, πολυ απλά δεν έγινε τίποτα. Ο Μητλιάγκας δεν έχει κάνει καμία αποτίμηση αποτελεσμάτων έργου, γεγονός που κάνει το επιμελητήριο ακόμη πιο σκοτεινό. Ένας απολογισμός θα ήταν χρήσιμος. Επίσης πέραν του έργου το πόσα καταστήματα και όχι ενεργειακές εταιρέιες άνοιξαν στον νομό μας ανα περιοχή θα δίξει ξεκάθαρα τον ρόλο του Επιμελητηρίου στην άνοδο ή την κάθοδο. Περιμένουμε με ανυπομονησία, αν και δεν έχουμε ελπίδα ότι θα γίνει.

  • Μητλιαγκα, κοιμήσου, πίσω από τους βουλευτες σου, μια χαρά είσαι, οταν έρθει η δική τους η σειρά για ψήφο θα στους στείλουμε όλους να τους ψηφισεις. Αλήθεια γνωρίζοντας το ποιος είσαι εσύ και το σόϊ σου, πιστεύουν ότι θα τους δώσεις έστω και μισή ψήφο???? το ανέκδοτο με τον τοτ το ξέρουν?

  • Μία ωραία ατμόσφαιρα εκεί στο ΕΒΕ Κοζάνης….
    οι διασυνδέσεις θα σε σώσουν Παντελίδη?
    Ή ο Βύζας και ο Μεταξάς??
    (για πόσο ακόμη θα τους ανέχεται ο Αμανατίδης….)

  • Η υποκρισία του Γ Παντελιδη στο έπακρο.!
    Τεσσερα χρόνια που κυβερνά το κόμμα σου η Ν Δ , «δήθεν ακοματιστε»,Παντελιδη προσκυνούσες μαζί με τον Κασαπίδη και το Μαλουτα στη φτωχοποίηση του Νομου Κοζανης και της Δυτικής Μακεδονίας.
    Με κάτι τέτοιους σαν εσένα φτάσαμε να έχουμε υπανάπτυξη με φωτοβολταϊκά και ανεμογενητριες μόνο , που κας ΜΑΥΡΙΣΑΝ το περιβάλλον , το μάτι μας και την ψυχή μας , με δημογραφική συρρίκνωση και ανεργία στο Ζενίθ , με αποτέλεσμα να φευγουν οι νεοι μας , ψαχνοντας να βρουν καποια δουλειά στα μεγάλα αστικά κέντρα και κυριως στην ξενιτιά.!
    Σταματήστε πια να υποκρίνεστε , ζητήστε συγνώμη για τη ζημιά που κάνατε και αδειάστε μας τη γωνία…

  • ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ . ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΗΚΩΣΕΣ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ .
    ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ.
    ΑΝΤΙΟ ΤΩΡΑ .
    ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΣΟΥ!

  • Συνεχίζεις να μιλας κ Παντρλιδη , για Μεταλιγνιτική περίοδο κι όχι για βιασμό της περιχης μας από το κόμμα σου τη Ν Δ που μας έφερε στο έσχατο σημείο υπανάπτυξης με τη βίαια απολιγνιτοποιηση !
    Ήσουν το στήριγμα τους μαζί με άλλους υποτελείς που δεν έβλεπαν τίποτα πέρα από το ατομικό και κομματικό τους συμφέρον και έβλαψαν ανεπανόρθωτα το νομό Κοζανης και την Περιφερεια Δ Μ. !

  • ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

  • Πείτε ότι θέλετε γι αυτό το παιδί αλλά τουλάχιστον έφερε κόσμο στην περιοχή με τις ομάδες ποιος άλλος το σκέφτηκε; Όλοι λένε λένε λένε αλλά τελικά πολύ λίγοι κάνουν και ας μην είναι απ την κοζανη

  • Επιτυχια Μητλιαγκα να μην εχει πτυχεθο και με απολυτηριο λυκειου, να ειναι προεδρος ΕΒΕ . Το ψεμα ομως εχει κοντα ποδαρια….

  • Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε!! Ειχες μεγαλη βοηθεια απο κοληταρι σου βουλευτη πες αυτον να σε βοηθησει αλλα ακου και ολους εμας ποσο αληθεια λεμε τιποτα δεν μενει κρυφο ξερεις τι και αν σε λενε παντελιδη μονο σου χωρις πλατες μπορεις?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι