“Μαζί για την Κοζάνη”: «Ρεσιτάλ υποκρισίας από την Ενότητα – Για μια ακόμη φορά, η πρώην Δημοτική Αρχή προσπαθεί με ψεύδη και λαϊκισμούς, να αποποιηθεί των ευθυνών – Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που λέτε κύριοι της Ενότητας»

25 Σεπτεμβρίου 2024
13:40

 

Στην προσπάθεια της να πλήξει την πετυχημένη κοινωνική δράση του συνδυασμού μας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή, η Ενότητα του πρώην Δημάρχου Λάζαρου Μαλούτα προχώρησε στη δημοσίευση δελτίου τύπου, το οποίο άστοχα μπερδεύει τη δωρεάν διανομή πατάτας με το θέμα των δημοτικών τελών.

Για μια ακόμη φορά, η πρώην Δημοτική Αρχή προσπαθεί με ψεύδη και λαϊκισμούς, να αποποιηθεί των ευθυνών που τη βαρύνουν αναφορικά με τη χαρακτηριστική ολιγωρία και αβελτηρία της σε όλα τα επίπεδα, όπως και σε αυτό των οικονομικών.

Για παράδειγμα η Ενότητα και ο επικεφαλής της, «ξεχνούν» να ενημερώσουν τους δημότες της Κοζάνης ότι εξαιτίας των ατυχέστατων χειρισμών τους κατά τη δική τους αυτοδιοικητική περίοδο, άφησαν εκτεθειμένη τη λειτουργία της ΔΙΑΔΥΜΑ, διογκώνοντας τις ζημιές της κατά τρόπο απερίσκεπτο. Κάτι που και ο ίδιος ο Γενικός Διευθυντής της ΔΙΑΔΥΜΑ, περιέγραψε χαρακτηριστικά στην τότε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, «ξεχνούν» να αναφέρουν το γεγονός ότι στον Δήμο Κοζάνης, με τους κατάλληλους χειρισμούς της νυν Δημοτικής Αρχής και των Οικονομικών Υπηρεσιών, η αύξηση των δημοτικών τελών κινήθηκε στο 6%, όταν σε άλλους Δήμους της Δυτικής Μακεδονίας άγγιξε ακόμη και το δυσθεώρητο 40%.

Το χειρότερο όμως είναι ότι «ξεχνούν» να μας πουν ότι ακόμη και αυτό το 6%, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν έπαιρναν από νωρίς τα κατάλληλα μέτρα – στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν – και όχι τώρα να μας παρουσιάζονται ως όψιμοι κοινωνιστές.

Ντράπηκε και η ντροπή με αυτά που λέτε κύριοι της Ενότητας, σε ένα ακόμη ρεσιτάλ υποκρισίας από μεριάς σας.

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

“Μαζί για την Κοζάνη”

5 σχόλια

  • Κρατιστον του λαλειν το σιγαν
    Η μέχρι στιγμής ανύπαρκτη όπως και η προηγούμενη δημοτική αρχή να κάνει την αυτοκριτική της και να μην ανακαλεί στη μνήμη της γεγονότα ασύνδετα μεταξύ των,ούτε να κάνει συγκρίσεις χωρίς να παραθέτει συγκριτικά στοιχεία αλλά να εφαρμόζει τους νόμους
    Η Δευακ εξέδωσε μέχρι σήμερα το ετήσιο τεύχος ώστε να πληροφορηθεί ο δημότης τι συμβαινει
    Αν ναι γιατί δεν μοιράσθηκε αν οχι γιατί;
    Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινι

  • Η νέα Δημοτική αρχή είναι ώρα να κοιτάει τα δικά της πεπραγμένα και να απολογείται για αυτά, κοντεύει να κλείσει χρόνο η περίοδος χάριτος τελείωσε, είναι ανύπαρκτοι και στα μεγάλα θέματα και στην καθημερινότητα, τελείωσε το οι προηγουμενοι φταίνε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι