kozan.gr: Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης κάτοικοι της οδού Ιωνίας και πέριξ οδών που αντιδρούν στη σύνδεση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή – To Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης εξέφρασε τη στήριξή του στους κατοίκους και δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό τους η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης σε ό,τι ενέργειες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν (Φωτογραφίες & Βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου 2024
21:14

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 25/9 κάτοικοι της οδού Ιωνίας και πέριξ οδών που αντιδρούν στη σύνδεση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε οικοδομή που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. To Δημοτικό Συμβούλιο  εξέφρασε τη στήριξή του στους κατοίκους και δεσμεύτηκε να είναι στο πλευρό τους η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης σε ό,τι ενέργειες έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν.

4 σχόλια

  • Μια πρόβλεψη: H νομική υπηρεσία του δήμου θα πει πως όλα είναι νόμιμα και στην ουσία δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αληθές. Μετά θα πάνε στους βουλευτές. Θα τους πουν ναι ναι και end of story. Μην ψαρώνετε από το δήθεν ενδιαφέρον

  • Πριν χρόνια είχαμε μαζέψει υπογραφές για την μη εγκατάσταση κεραίας κινητής στον Άγιο Σαράντη. Ο τότε υπεύθυνος αντιδήμαρχος μας είχε δώσει ελπίδες ότι κάτι μπορούσε να γίνει . Αυτό έξω από την πόρτα, γιατί μόλις μπήκαμε μέσα στην αίθουσα που γινόταν το δημοτικό συμβούλιο το λιοντάρι μετατράπηκε σε χαδιαρικο γατάκι , δεν έβγαλε μιλιά και η κεραία μπήκε κανονικότατα.

  • Ακούστηκαν πολλές ανακρίβειες για το θέμα.μια από αυτές είναι ότι φωτογραφίζουν λάθος άνθρωπο ως ιδιοκτήτη.Οι ιδιοκτήτες δε μένουν και δε μένανε ποτέ εκεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι