kozan.gr: Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης : “Δεν ήξερε κανείς στο Υπουργείο Τουρισμού που “πέφτει” η Αιανή και ότι έχουμε ένα μουσείο. Άρα λοιπόν τι καλή δουλειά έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια;” (Βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου 2024
20:55

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης απαντώντας, το βράδυ της Τετάρτης 25/9, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης, στις κατηγορίες της Αντιπολίτευσης για τα θέματα του Τουρισμού και ότι δεν υπήρξαν σωστοί χειρισμοί με αφορμή τη διαβούλευση το για το Ειδικό Χωροταξικό πλαίσιο (ΕΧΠ), ανέφερε: “Για πρώτη φορά υπάρχει Αντιδήμαρχος Τουρισμού. Ο τουρισμός στο Δήμο Κοζάνης ήταν κρυμμένος πίσω από άλλες Διευθύνσεις. Σε επίσκεψη στο Υπουργείο Τουρισμού δεν ήξεραν που “πέφτει” το Μουσείο της Αιανής. Κι εμείς εδώ καμαρώνουμε. Δεν ήξερε κανείς στο Υπουργείο Τουρισμού που “πέφτει” η Αιανή και ότι έχουμε ένα μουσείο. Άρα λοιπόν τι καλή δουλειά έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια”.

 

12 σχόλια

  • Η νυν δημοτική αρχή,μέλη της οποίας υπήρχαν και στις προηγούμενες με προεξάρχοντα τον δήμαρχο,νομίζει ότι όταν λέει αυτά που λέει μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη,ενώ στην ουσία μέχρι τώρα δεν έκανε τίποτα
    Αλήθεια δεν ήξερε το ελληνικό κράτος και δη το υπουργείο που βρίσκεται η Αιανή
    Τότε ποιος πληρώνει τους μισθούς και τα σχετικά λειτουργικά έξοδα
    Μάλλον κάποιοι άλλοι πιθανόν ανωνυμοι πολιτες

  • Να είσαι υπουργείο τουρισμού και να σου έρχεται η αντιπροσωπεία του Δήμου Κοζάνης και να σου λέει για ανάπτυξη τουρισμού στα χωριά του δήμου και να μην ξέρεις από πού να φύγεις. Σοβαρευτείτε, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα είδη τουρισμού που μπορούν να αναπτυχθούν εδώ. Πάρτε έναν tour operator από την Αθήνα και θα σας εξηγήσει

  • Γι’ αυτό έκλεισε ο Δήμος την πρόσβαση των επισκεπτών στο Μουσείο Αιανής για δυό μήνες, για τιμωρία στο Υπουργείο Πολιτισμού;

  • Σωστά δεν ήξεραν για την Αιανη γιατι να ξέρουν ποιος την ανεδειξε.Εμας μας ενδιαφέρουν μονο τα μπρε-μπρε και αυτα μονο εδω κοντα.

  • Δήμαρχε πρόσεχε τι λες για την Αιανή για ακόμη μια φορά ξεφτιλιζεσε και δεν σου βγαίνει σε καλό… Το μουσείο υπήρχε πολύ πριν βγεις καν δημοτικός σύμβουλος δεν χρειάζεται να το μαθουν από εσένα στο υπουργείο… Έχει νιαημερο σε λίγες μέρες άντε καμιά βόλτα με το υπόλοιπο τιμ σου για φωτογραφίες άντε και κάνα σουβλάκι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι