kozan.gr: H E. Καρακούλα αναδείχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, συγκεντρώνοντας τα 2/3 του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης – Η δήλωσή της (Βίντεο)

25 Σεπτεμβρίου 2024
22:49

Η δικηγόρος E. Καρακούλα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης το βράδυ της Τετάρτης 25/9  αναδείχθηκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, συγκεντρώνοντας τα 2/3 του Σώματος. Συγκεκριμένα η υποψηφιότητά της συγκέντρωσε 23 ψήφους.  Η κα Καρακούλα είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, επί 24 έτη, έχει Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στο “Ποινικό Δίκαιοι & Εξαρτήσεις”, μιλά Αγγλικά και Γερμανικά ενώ είναι Πιστοποιημένη Υπεύθυνη Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τη δήλωσή της:

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στην Ευαγγελία, έναν αξιόλογο άνθρωπο και άξια επιστήμονα. Πιστεύω θα βοηθήσει τόσο τους δημότες που θα προστρέξουν για βοήθεια και λύσεις στα προβλήματά τους, όσο και τον ίδιο το θεσμό τον οποίο με την εργατικότητα και την επιστημονική της κατάρτιση, θα τον αναβαθμίσει. Επιτέλους και μία καλή κίνηση από τη δημοτική αρχή. Καλή επιτυχία στο έργο σου Ευαγγελία και σιδηροκέφαλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι