Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοζάνη κατά τη διεξαγωγή του «Λασσάνειου Δρόμου 2024» από το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Κοζάνης (Σ.Δ.Υ.Κ.)

26 Σεπτεμβρίου 2024
15:25
Κανένα σχόλιο

Απαγόρευση κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός οδικού οχήματος στις οδούς: Π. Μελά, από Ρ. Φεραίου έως την Πλ. Νίκης, Πλ. Νίκης, Πλ. 28ης Οκτωβρίου, Μ. Αλεξάνδρου, Πλ. 25ης Μαρτίου από Μεθώνης έως Μ. Αλεξάνδρου, Μεθώνης από Πλ. 25ης Μαρτίου έως Φιλίππου Β΄, Φιλίππου Β΄.
– Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 08:00 ώρα έως 13:30 ώρα της Κυριακής (29/09/2024).
– Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δημοτικών οδών.

Απαγόρευση κυκλοφορίας παντός οχήματος:
α) Σε αμφότερα ρεύματα της Λεωφόρου Κ. Καραμανλή, από την διασταύρωση με την οδό Φιλίππου Β΄(κυκλικός κόμβος Κασλά) έως τους φωτεινούς σηματοδότες, στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Βέροια.
β) από το 1ο χλμ. της Ε.Ο. Κοζάνης – Βέροιας (φωτεινοί σηματοδότες) έως το 4οχλμ. (διασταύρωση Κουρί), στο ρεύμα κατεύθυνσης προς Βέροια.

 Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς. Η κυκλοφορία με κατεύθυνση τη Βέροια θα διεξάγεται μέσω της οδού Λαρίσης προς Λάρισα και ακολούθως μέσω της Ενωτικής Οδού προς το πρώην Στρατόπεδο Ρωμανέλη. Η κυκλοφορία με κατεύθυνση τη Βέροια προς την Ανατολική είσοδο της Κοζάνης, θα εισέρχονται στην Ενωτική Οδό από το πρώην Στρατόπεδο Ρωμανέλη και ακολούθως θα κινούνται προς την οδό Λαρίσης, μέσω της Ε.Ο. Κοζάνης Λάρισας. Εναλλακτικά, δύνανται να κινούνται μέσω του Τ.Δ. Νέας Χαραυγής προς τον οικισμό Μελισσίων και στη συνέχεια να εισέρχονται στην Ε.Ο. Κοζάνης-Φλώρινας (κυκλικός κόμβος) , στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη βόρεια είσοδο της Κοζάνης. Την απαγόρευση εισόδου-εξόδου και κυκλοφορίας εντός του περιαστικού δάσους ¨Κουρί¨.  Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από 10:00 ώρα έως 13:00 ώρα της Κυριακής (29/09/2023), σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη της εκδήλωσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι