kozan.gr: Aιχμηρή απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου στον Βουλευτή Κοζανης Π. Κουκουλόπουλο: “Μια “αθώα περιστέρα” αυτού του τόπου αποκάλεσε αυτά που έγραψα προχθές ασυναρτησίες απελπισμένου”

1 Οκτωβρίου 2024
09:29
Μου είπανε πως μια “αθώα περιστέρα” αυτού του τόπου αποκάλεσε αυτά που έγραψα προχθές ασυναρτησίες απελπισμένου. Θα μπορούσα να γράψω ένα σεντονάκι άνετα για δαυτον αλλά επειδή ξεκινάω ιατρείο κι έχουμε πιο σοβαρές δουλειές να κάνουμε σήμερα επιφυλάσσομαι για τη συνέχεια. Να σημειώσω μόνο πως με χαρακτήρισε απελπισμένο που λέει ασυναρτησίες μια πολιτική “αθώα περιστέρα” του τόπου που λάτρεψε τα μνημόνια όταν τον έκαναν υφυπουργό και που δήλωνε κάποτε για την αυτοκτονία ενός φαρμακοποιού: «Εάν ο ίδιος άνθρωπος είχε άλλη προσέγγιση, θα μπορούσε να μας βοηθήσει και πολύ καλά για το πώς τα 4 δισ. του 2004 για δαπάνες φαρμάκου έγιναν 9 δισ. μέσα σε λίγα χρόνια». Και κάπως έτσι θυμήθηκα τις ασυναρτησίες ενός απελπισμένου πρώην αντιμνημονιακού που έγινε μνημονιακός υφυπουργός, έβαλα το 11 να ακούσω λίγο τα περιστέρια και αρχίζω την μέρα μου ορεξάτος όπως πάντα……

26 σχόλια

  • Παιδική χαρά. Ήθελα να ξερά με τα προβλήματα αυτού του τόπου ποιος ασχολείται αφού όλοι ψοφάνε μόνο για κουτσομπολιά και παραπολιτική.

  • Καλά σου ειπε
    Τι λεει η καρέκλα ; Καλή ; Πιστεύω να διαπραγματευτικές τετραετία όχι μόνο κανα δυο χρόνια . Ο Κασαπίδης εδινε 2 χρόνια ; Δε ξερω απλά ρωτάω δεν υπονοώ κατι προς θεού

  • Αοριστολογίες έγραψες πράγματι κ. Φούντογλου .

    Να λες συγκεκριμένα πράγματα και σαφή.

    Σας βαρέθηκε ο κόσμος με τις γενικότητες .

  • …είπε και κάθισε ικανοποιημένος και χαμογελαστός στην καρέκλα του Αντιπεριφερειάρχη, που εκπροσωπεί και άλλους πέρα από τον ίσκιο του, ρουφώντας λίγο φρέντο εσπρέσσο… Και προσπαθούσε να θυμηθεί πότε ήταν η τελευταία φορά που χόρεψε τα περιστέρια και διασκέδαζε στα σοκάκια της Κοζάνης που αντηχούσαν τα “μπρε μπρε μπρε” κι ένιωσε ότι είχε επιστρέψει στην εποχή της τέλειας αθωότητας.

    • Για την παράταξη θα κρίνει το Εορδαϊκό κονκλάβιο και θα αποφανθεί. Ήδη φαγώθηκε ο Γκοβεδαρος περιμένουμε να δούμε τον επόμενο

  • Ξεκινάς ιατρείο και δεν έχεις χρόνο…
    Είπαμε κι εμείς θα ξεκινούσες καμιά δουλειά για την Αντιπεριφέρεια…

  • Ο Πάρης προφανώς άτομο,με πολιτική συγκρότηση και άποψη,είχε την τύχη,να διαχειριστεί την μοίρα του τόπου,σε μια εποχη,.που η χώρα ήταν σε σύννεφο και διαχειριζόταν…(η χώρα)πακτωλό χρημάτων…ας είναι λοιπόν,ποιο φειδωλός και λιγότερο απαξιωτικός,στους χαρακτηρισμούς για το πολιτικό προσωπικό της περιοχής!!!γιατι,στην τελική,ένα τοσο χαρισματικό άτομο,πρέπει να μας πει,πως προετοίμασε την περιοχή,για την επομενη μέρα!40 χρόνια ο παρης,στα πολιτικά δρώμενα της περιοχής,10 μήνες ο Φουντογλου!ειναι ίδιες οι ευθύνες?αυτα!

  • αν έχουμε απαιτήσεις από τον φούντογλου τι πρέπει να έχουμε από τον Πάρη τον μέγα πολιτικό που λέει εξυπνάδες και όχι ασυναρτησίες;

  • Λεβέντης και έξω από τα δόντια. Ρε παιδιά το ΠΑΣΟΚ πόσα χρόνια ήταν στην εξουσία θυμάστε; θυμάστε τον πακτωλό χρημάτων που έρχονταν και στο τέλος μαζί τα φάγαμε. Αυτό είναι το πασόκ το μαζί τα φάγαμε.

  • Άσε τον Πάρη γιατρέ. Πες μας εσείς τι κάνετε για την απαξίωση του τόπου μας. Φωτοβολταϊκά παντού χωρίς καμία θέση απασχόλησης και έσοδα για κανέναν, νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, σχολεία που κλείνουν, Πανεπιστήμιο σε νέο κτίριο αλλά χωρίς αξιόλογες σχολές. Οι νέοι φεύγουν και δεν ξαναγυρίζουν ποτέ. Κάντε κάτι όλοι μαζί και αφήστε τα παιδικά τσαλιμάκια. Διαχειρίζεστε τις τύχες του τόπου μας εάν δεν το έχετε καταλάβει.

  • Εύγε Τάσο πουλίμ.Τον έστειλες τον τιτανα της περιοχής που μας έκανε νοικοκύρηδες.Μας βούλιαξαν τη ΔΕΗ μας έβαλαν στα μνημόνια άσε τα σκάνδαλα με τα εξοπλιστικά. Αλλά ο Κούλης φταίει όπως φταίει και ο Αμανατίδης που τους έχωσε γερά στην παράταξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι