kozan.gr: “Καρφιά” Γ. Κασαπίδη για συμπεριφορά Κ. Βύζα που οδήγησε στην παραίτηση Χ. Γκοβεδάρου: “Δεν έχω ξανασυναντήσει στην πολιτική μου διαδρομή τέτοια φαινόμενα. Είναι θλιβερό που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα στο περιφερειακό συμβούλιο. Θλιβόμαστε για τέτοιες συμπεριφορές” (Βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2024
21:07

“Καρφιά” Γ. Κασαπίδη, στην τοποθέτησή του στο περιφερειακό συμβούλιο, για συμπεριφορά του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Κ. Βύζα που οδήγησε στην παραίτηση Χ. Γκοβεδάρου: “Δεν έχω ξανασυναντήσει στην πολιτική μου διαδρομή τέτοια φαινόμενα. Είναι θλιβερό που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα στο περιφερειακό συμβούλιο. Θλιβόμαστε για τέτοιες συμπεριφορές”.

6 σχόλια

    • Ισχύει , ουτε ταξίματα ουτε κοροϊδίες. Οτι μπορούσε έκανε και τον έβριζαν όλοι οι παράγοντες που μαζεύτηκαν γυρω απο τον Αμανατίδη. Θα το βιώσει καλα ολο αυτο και αυτος

  • Έπιασε ο πόνος τώρα τον πρώην περιφερειάρχη. Αυτός που για να τον βρει κάποιος να συναντηθεί στο γραφείο του έπρεπε να παρακαλάει για πολύ καιρό

    Για το περίφημο υδρογόνο που θα άλλαζε την περιοχή και όλες τις απενταξεις τωμ εταιρειών έχει να μας πει κάτι ? Η πάλι ψάχνουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην άλλη παράταξη ?

  • Για την παράταξη Αμανατιδη ισχύει το ανεμομαζωματα διαβολοσκορπισματα. Ο Γκοβεδαρος ευτυχώς το κατάλαβε νωρίς. Μόλις πλησιάσουν οι αλλαγές αντιπεριφερειαρχων θα βγουν τα μεγαλα μαχαίρια….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι