kozan.gr: Διεκόπη, για λίγο, η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά από έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Α. Φούντογλου, Γ. Ζεμπιλιάδου & Γ. Χριστοφορίδη – “Aυτό που κάνατε σ’ εμένα είναι αισχρό”, είπε ο Α. Φουντογλου προς την Γ. Ζεμπιλιάδου – “Να να είστε πιο διαβασμένος και πιο σεμνός” απάντησε η Γ. Ζεμπιλιάδου (Βίντεο)

2 Οκτωβρίου 2024
21:50

Η τοποθέτηση του Αντιπςεριφερειάρχη Υγείας Α. Φούντογλου σε σχέση με το Περιφερειακό Χωροταξικό το οποίο εδώ και τρεις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Δ. Μακεδονίας αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης, στάθηκε η αφορμή για να υπάρξει ένα ακόμη σκηνικό έντασης που οδήγησε στη διακοπή της συνεδρίασης. Ο Α. Φούντογλου απαντώντας στις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για υποβάθμιση των πόλεων της Δ. Μακεδονίας που φέρνει το νέο περιφερειακό χωροταξικό σχέδιο αναφέρθηκε στο περιφερειακό χωροταξικό του 2003 όταν η Κοζάνη χαρακτηριζόταν ως πόλη πρώτου επιπέδου θέτοντας έναν προβληματισμό, γιατί δεν αξιοποιήθηκε, από τότε και 20 χρόνια μετά, αυτό το πλεονέκτημα ώστε σήμερα να είναι μια πόλη ευρωπαϊκού επιπέδου.

Η αρχική τοποθέτηση του Α. Φούντογλου

Η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Γ. Ζεμπιλιάδου από την πλευρά απάντησε πως ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας θα έπρεπε να ειναι πιο σεμνόςς και πιο διαβασμένος αφού με αυτή την πρόβλεψη στο περιφερειακό χωροταξικό του 2003 έγιναν σημαντικοί δρόμοι όπως η Εγνατία  Οδός, οι κάθετοι άξονες, το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίαςκτλ.

Η απάντηση της Γ. Ζεμπιλιάδου

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας πήρε το λόγο εκ νέου – επί προσωπικού – κι ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης σε υψηλότερους τόνους σημειώθηκε με την εμπλοκή και του περιφερειακού συμβούλου της αντιπολίτευσης Γ. Χριστοφορίδη:

 

Η στιγμή που οδήγησε στη δεκάλεπτη διακοπή της συνεδρίασης

 

 

13 σχόλια

  • Φούντογλου : ο άνθρωπος που ήθελε να κάνει μωρέ πολλά, αλλά δε μπόρεσε γιατί ήταν αναρμόδιος. Κι έτσι του έμειναν τα γέλια στο φεισμπουκ…

  • Δηλαδη,για να καταλαβω,η εγνατια και οι καθετοι αξονες,εγιναν κατοπιν ενεργειων,της Ζεμπελιαδου?ελεος!!!ασε τωρα,με τα…τοτεμ της τελευταιας 20ετιας,στην πολη!!!σιγα μην θιξουμε…τα ιερα και τα οσια της πολης!!!

    • Άμα καταλάβει ο Φούντογλου ότι ότι γράφεται στο Χωροταξικό χρηματοδοτείται τότε θα καταλάβει και την αξία που η Εγνατία και οι κάθετοι άξονες αναφέρονταν στο Χωροταξικό του 2003. Γεωργία κουράγιο με τους άσχετους που έχουν ύφος 1000 καρδιναλίων…

  • ως συνηθως ο φουντογλου φλυαρει χωρις να ξερει τι λεει,προτασεις μηδεν και μια ερωτηση κυριε αντιπεριφερειαρχα υγειας ,το κομμα στο οποιο ανηκετε και το οποιο κυβερναει και σημερα και κυβερνησε και απο το 2004 εως το 2009,απο το 2012 εως το 2015 και απο το 2019 εως και σημερα τι εκανε για την δυτικη μακεδονια;

  • Ο Φουντογλου θα μας πει την άποψη του για τον Βυζα και την παραίτηση Γκοβεδαρου? Μαλώνει με την αντιπολίτευση για λόγους αντιπερισπασμού ή μήπως η ηθική του θίγεται επιλεκτικά οπου τους συμφέρει?

  • Ο Φούντογλου έχασε τη μπάλα. Δεν εκλέχθηκε για να μας πει τι δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Εκλέχθηκε για να προσπαθήσει περισσότερο αυτός. Επίσης είναι υπερόπτης, καθόλου σεμνός και γίνεται τρομερά αντιπαθητικός. Δεν θα πάει μακριά έτσι. Και επί της ουσίας δε λέει και τίποτα σοβαρό. Μόνο κριτική, εντυπωσιασμός και αερολογίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι