kozan.gr: Δήλωση “βόμβα” του Περιφερειάρχη Γ. Αμανατίδη στο kozan.gr, λίγες μέρες πριν την έναρξη(;) των τηλεθερμάνσεων σε Κοζάνη & Πτολεμαίδα: “Μας έχουν διαμηνύσει από την ΔΕΗ, πως για να “ανοίξουμε” την τηλεθέρμανση, θα πρέπει να υπογραφεί η συμφωνία (πακέτο)” (Ηχητικό)

3 Οκτωβρίου 2024
23:49

 

Σε μια δήλωση – παραδοχή & επιβεβαίωση πληροφοριών του kozan.gr, των οποίων γίναμε αποδέκτες το τελευταίο 24ωρο, προχώρησε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης, η οποία κι αναμένεται να προκαλέσει πολλές & αλυσιδωτές αντιδράσεις σε φορείς και γενικότερα στην τοπική κοινωνία . Την ώρα λοιπόν που οι πολίτες περιμένουν από μέρα σε μέρα την έναρξη λειτουργία της τηλεθέρμανσης σε Κοζάνη & Πτολεμαίδας φαίνεται πως με τα σημερινά δεδομένα (και το τονίζουμε αυτό) τίποτα δεν είναι εξασφαλισμένο. Κανείς δε μπορεί να φανταστεί ή να διανοηθεί πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, ωστόσο με τη στάση της  ΔΕΗ  όχι μόνο δείχνει να ασκεί πίεση αλλά θέτει απαράδεκτα & εκβιαστικά διλήμματα που προσβάλλουν μια ολόκληρη περιοχή.   Ακούστε τη συνέντευξη με τον Περιφερειάρχη:

Ένα σχόλιο

  • Εάν ο Αμανατίδης θεωρεί πως ρόλος του είναι να μεταφέρει τις επιθυμίες των εταιρειών, προσφέρει εξαιρετικά κακή υπηρεσία στην περιοχή. Να μπει επικεφαλής και να πάμε όλοι μαζί ν’ ανοίξουμε τις μονάδες κι η ΔΕΗ να κόψει το λαιμό της. Οι εκβιασμοί της δεν θα περάσουν!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι