“Το “χαστούκ騔 είναι μόνο προς τους κατοίκους του ορεινού Λιβαδερού” – O Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου για την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 που ακυρώνει την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης περί έγκρισης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που προέβλεπε την αξιοποίηση του Δάσους του Λιβαδερού.

3 Οκτωβρίου 2024
23:46
Tα ΠαΠαΓαΛάΚιΑ μιλάνε για χαστούκι στον Ελευθερίου την απόφαση της επιτροπής του άρθρου 152 που ακυρώνει την απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης περί έγκρισης της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που προέβλεπε την αξιοποίηση του Δάσους του Λιβαδερού.
Το χαστούκι είναι μόνο προς τους κατοίκους του ορεινού Λιβαδερού που με βάση το νόμο δεν μπορεί να πάρουν ξύλα από το δάσος εκτός μόνο μέσω της παράνομης υλοτομίας.
Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από το παρακάτω κείμενο είναι από το πρακτικό συνάντησης του Δημάρχου με τον διευθυντή Δασών.
Ο Δήμος μας εδώ και τέσσερα χρόνια δίνει μάχη για να μπορέσει να αξιοποιήσει όλη την περιουσία του.
Ήδη στα Μεταξά οι δημότες πήραν νόμιμα δωρεάν ξύλα και η Ελάτη και η Καστανιά είναι έτοιμες να αξιοποιήσουν το μεγάλο δασικό τους πλούτο.
Ο Δήμος μας με τις διαχειριστικές των δημοτικών Δασών θα επιστρέψει στις κοινότητες του Μεταξά της Ελάτης και της Καστανιάς με βάσει τις φετινές δημοπρασίες περισσότερα από 2.000.000 ευρώ ανταποδοτικών έργων για την επόμενη δεκαετία.
Ο Δήμος μας πρωτοπόρος όπως πάντα αξιοποιεί κάθε σπιθαμή γης και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και παράγει νέο πλούτο που είναι απορίας άξιο που πήγαινε αυτός ο πλούτος.
Περιμένουμε από τα τοπικά συμβούλια Μεταξά Ελάτης και Καστανιάς για το πως θα αξιοποιηθούν τα 200.000 ευρώ που θα μπουν στα ταμεία του Δήμου φέτος.
“Μούγκα στην στρούγκα” φυσικά από τα ΠαΠαΓαΛάΚιΑ για την πανελλήνια πρωτιά του Δήμου μας για την παροχή ΔΩΡΕΑΝ ξύλων σε όλους τους μόνιμους κατοίκους που τα δικαιούνται.

2 σχόλια

  • Δήμαρχε την δική σου απόφαση και του δημοτικού συμβουλίου ακύρωσαν οι κάτοικοι του Λιβαδερού, αλλά αν συνεχίζεις το ίδιο τροπάριο θα δούμε αν θα είσαι δήμαρχος μετά από τις ενέργειες που θα γίνουν διότι τους νόμους δεν τους ξέρεις καλά από ότι φαίνεται μετά το άκυρα που έφαγες!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι