prwtoselida


       

kozan.gr: Εξώδικο “φωτιά” από την ΔΕΗ και προς την ΔΕΤΗΠ, με ημερομηνία 2/10: “Σας καλούμε εντός 3 μηνών, όπως παραλάβετε τους 2 ηλεκτρολέβητες ισχύος 40 MW έκαστος κυριότητάς σας, οι οποίοι βρίσκονται εντός του αύλειου χώρου του ΑΗΣ Καρδιάς ….μετά την αποσύνδεσή τους από το δίκτυο και την αφαίρεση του εξοπλισμού που σας έχουν παραχωρηθεί”

8 Οκτωβρίου 2024
21:53

 

Το kozan.gr συνεχίζοντας τον κύκλο των αποκαλύψεων γύρω από τα θέματα των τηλεθερμάνσεων Κοζάνης & Πτολεμαίδας, που έχουν δρομολογήσει μια σειρά από σημαντικές εξελίξεις παρουσιάζοντας ταυτοχρόνως σε όλο το αναγνωστικό κοινό όλα τα τεκταινόμενα ώστε να έχει πλήρη άποψη του του τι συμβαίνει, αποκαλύπτει ένα ακόμη έγγραφο “φωτιά” της ΔΕΗ, αυτή τη φορά, προς την ΔΕΤΗ Πτολεμαίδας. Η ΔΕΗ σκληραίνοντας τη στάση της,  εκτός από το εξώδικο της στην ΔΕΥΑ Κοζάνης (που επίσης αποκάλυψε το kozan.gr – δείτε εδώ), με ίδια ημερομηνία 2/10,  έστειλε εξώδικο και στην ΔΕΤΗΠ, στο οποίο επικαλείται μια σειρά από λόγους, με κυρίαρχο ότι οι οφειλές της εν λόγω δημοτικής επιχείρησης μέχρι και σήμερα, που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις, ανέρχονται σε 110.758.597 ευρώ, και της ζητεί το ακόλουθο: ” “Σας καλούμε εντός 3 μηνών, όπως παραλάβετε τους 2 ηλεκτρολέβητες ισχύος 40 MW έκαστος κυριότητάς σας, οι οποίοι βρίσκονται εντός του αύλειου χώρου του ΑΗΣ Καρδιάς ….μετά την αποσύνδεσή τους από το δίκτυο και την αφαίρεση του εξοπλισμού που σας έχουν παραχωρηθεί“. Διαβάστε το εξώδικο που σας παρουσιάζει αποκλειστικά το kozan.gr

 

 

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι