prwtoselida


       

kozan.gr: Ζ. Μάρας: “Κάποιοι Δήμοι έστησαν video wall και την πρόβαλλαν με live streaming, στην Κοζάνη δυστυχώς, ο ύπνος βαθύς…”

14 Οκτωβρίου 2024
11:31
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Άκουσα χθες,με καθυστέρηση δύο ημερών,το συγκλονιστικό τραγούδι του Φοίβου Δεληβοριά από τη μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο,αφιερωμένη στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Κάποιοι Δήμοι έστησαν video wall και την πρόβαλλαν με live streaming,στην Κοζάνη δυστυχώς, ο ύπνος βαθύς…

7 σχόλια

  • Βρε Ζήση μου, για τά 18.000.000 εκατομμύρια ευρώ χρέος του δήμου προς την ΔΕΗ , έχεις νά μας πεις κάτι ; Εκτός αν και γ αυτό φταίει ό Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Γιάννης Κοκκαλιαρης! Α ξεχάστηκα, και η κάκιστη κυβέρνηση Μητσοτάκη!! Ε Λ Ε Ο Σ.

  • ενώ εσείς όταν είσασταν όλα δούλευαν ρολόι άιντε ρε εκανε την δλια τ ο μαλουτας και μερικοι απο εσας οχι εσυ

  • κ. Μάρα, κατόπιν εορτής μιζέρια; Πριν γίνει η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο ενδιαφέρθηκες να προτείνεις στο Δήμο να βάλει γιγαντοοθόνη προβολής; Τι; Όχι; Και βγαίνεις και μιλάς;

  • Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.
    ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ,ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΣΧΕΤΟΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι