prwtoselida


       

Πτολεμαΐδα: Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ γιορτάζει τον μεγάλο νικητή του ΤΖΟΚΕΡ που κέρδισε 18,6 εκατ. ευρώ – Ραντεβού την Τρίτη, στις 20:00, στη συμβολή των οδών Παυλίδη – Αδαμοπούλου & Κων/πολεως για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς

14 Οκτωβρίου 2024
11:17

 

Ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε 18,6 εκατ. ευρώ, έβαλε την Πτολεμαΐδα στον χάρτη των πιο τυχερών πόλεων στην Ελλάδα. Με την περιοχή μας να έχει αναδείξει τον μεγαλύτερο νικητή στην ιστορία του παιχνιδιού, έχουμε κάθε λόγο να το γιορτάσουμε!

Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ, όπου και κατέθεσε το δελτίο του ο υπερτυχερός παίκτης, μας περιμένει όλους στο πάρτι της χρονιάς.

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, δίνουμε ραντεβού στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, στη συμβολή των οδών Παυλίδη-Αδαμοπούλου & Κων/πολεως για μία ξεχωριστή βραδιά με πολλή μουσική, γευστικά εδέσματα και εκπλήξεις από το ΤΖΟΚΕΡ.

Στο «χρυσό» κατάστημα θα βρίσκονται και τα Χάλκινα της Γουμένισσας, για να δώσουν τον ρυθμό στη εορταστική βραδιά. Μην λείψει κανείς!

3 σχόλια

  • Να είναι καλά ο άνθρωπος να τα χαρεί με τους αγαπημένους του!
    Αν κάνει και κάτι καλό για την πόλη και τους συνανθρώπους του, ακόμη καλύτερα!
    Μπράβο!

  • Υγεία να έχεις ανθρωπε μου να τα χαρείς, να εχεις ολα τα καλα του Θεου κι εσυ και οι δικοι σου. Μακαρι να σε αξιωσει ο Θεος να βοηθησεις κι αλλους. Και φυγε απο εδω να ησυχασεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι