prwtoselida


       

Ενημερωτική συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” και των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων Σιδερών, Ανθότοπου – Κηπαρίου, Καλαμιάς, Λυγερής και Νέας Νικόπολης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13.10.2024 στον Σιδερά Κοζάνης 

14 Οκτωβρίου 2024
09:17
Κανένα σχόλιο

Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τα αιτήματα των Τοπικών Κοινοτήτων για το επικείμενο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Κοζάνης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο κοινό πρόβλημα της άναρχης και ανεξέλεγκτης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.
Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης και γι’ αυτό, θα συνεχίσει τις ενημερωτικές συναντήσεις με τους Προέδρους Κοινοτήτων, ώστε να συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση των υποδομών και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.
Για το θέμα δε της άναρχης εγκατάστασης φωτοβολταϊκών διατυπώθηκαν οι πάγιες θέσεις της Δημοτικής Κίνησης για την ανάγκη θεσμοθέτησης νέου χωροταξικού πλαισίου για τις ΑΠΕ. Τέλος, συζητήθηκαν τρόποι νόμιμης αντίδρασης σε ενδεχόμενη καταστροφή δάσους για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών και διαπιστώθηκε η απόλυτη ταύτιση θέσεων και απόψεων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι