kozan.gr: Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις με την τηλεθέρμανση – Πιθανότατα από την Πέμπτη η προθέρμανση του δικτύου – Πιο αυξημένη η τιμή της τηλεθέρμανσης σε σχέση με σήμερα, βάσει της συμφωνίας που θα υπογραφεί – Ποιες ήταν οι κόκκινες γραμμές που έθεσε ο Δήμος Κοζάνης την περίοδο της διαπραγμάτευσης με την ΔΕΗ και το ΥΠΕΝ (Bίντεο)

14 Οκτωβρίου 2024
19:55

Ο Δήμαρχος Κοζάνης Γ. Κοκκαλιάρης μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις με την τηλεθέρμανση. Πιθανότατα από την Πέμπτη η προθέρμανση του δικτύου. Πιο αυξημένη η τιμή της τηλεθέρμανσης σε σχέση με σήμερα, βάσει της συμφωνίας που θα υπογραφεί. Ποιες ήταν οι κόκκινες γραμμές που έθεσε ο Δήμος Κοζάνης την περίοδο της διαπραγμάτευσης με την ΔΕΗ και το ΥΠΕΝ

8 σχόλια

  • Και μπορεί να φανταστεί ο κόσμος γιατί η τιμή θα είναι αυξημένη!
    Απλούστατα…εμείς που πληρώνουμε θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε και οι τσαμπατζηδες θα συνεχίσουν να φεσωνουν την επιχείρηση!

  • ΜΑ ΝΤΙΠ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ;
    ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΡΙΤΩΝ…ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ!!!

    ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΑΘΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΦΘΗΝΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΤΕΡΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΩΝ Α.Π.Ε ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ…(ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ;).

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΩΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ)!

  • Μπήκε και η ταφόπλακα στη Δυτική Μακεδονία με επίσημη συμφωνία και υπογραφές. Και θα πρέπει να λέμε και ευχαριστώ. Μια τηλεθέρμανση είχαμε κύριοι. Πάει κι αυτή. Ζήτω ο Μητσοτάκης! Ζήτω η ΝΔ! Ζήτω η σταθερότητα!!!

  • πολυ ωραια πραγματα,αυξηση τιμης και στις μερες παγωνιας να μη καινε τα σωματα και να γραφουν οι μετρητες θερμιδες.φαγαμε μια ζωη την τεφρα και τον καρκινο για να εχει ρευμα η χωρα και να το αποτελεσμα του μητσοτακη.θα ηθελα να δω μετα το 25 τι εχει να γινει αφου κλεισουν οι μοναδες οριστικα και απολυθουν εκατονταδες ατομα απο εργολαβους ,μιλαμε για εκατονταδες οικογενειες.την επομενη φορα οχι 43 αλλα 93 να δωσει η δυτικη μακεδονια στη νδ.
    η τηλεθερμανση επρεπε να ειναι αν οχι δωρεαν τουλαχιστον πολυ φθηνοτερη απο τωρα.εμεις βγαζουμε τον καρκινο για να εχει η αθηνα ρευμα

  • Στο και 5 πλέον, άρχισαν λίγο να ασχολούνται…
    Τελείωσε βλέπετε ο Νίαημερος κ τα πανηγύρια και πριν αρχίσουν οι πίτες, ας δούμε λίγο κ την θέρμανση…
    Βέβαια οι σώφρονες μάζεψαν είδη ξύλα ή κάτι άλλο για να ζεσταθούν…
    Στα σοβαρά τώρα…πιστεύει κανείς ότι όλοι αυτοί σε θα λύσουν το πρόβλημα;
    Όταν μια εταιρεία μπαίνει μόνιμα μέσα πως κ συνεχίζει κ λειτουργεί;

    Όταν οι μισή πόλη κάνει θυσίες κ πληρώνει στην ώρα της η άλλη μισή ζεσταίνεται στο τσάμπα!!

    Πόσο είν’το μισθολόγιο της δευακ;
    Κ πόσο ακόμα θα πληρώνουμε εις υγειαν το κορόιδο;

    Λίγη τσίπα κ ντροπή….
    Ας πληρώσουν από τσέπη τους τις αυξησεις

  • Mηπως τα χρεη προερχονται απο τους μισθους των υπαλληλων;Ο. προεδρος του σωματειου ας μας πει ποσο ειναι το μισθολογικο κοστος ετησιως.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι