Δήμος Γρεβενών: Δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, για το έργο της ανακατασκευής – εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου»

14 Οκτωβρίου 2024
19:44
Κανένα σχόλιο

Τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών, Θ.Λιβάνιου για την ικανοποίηση του αιτήματος της Δημοτικής Αρχής για ανακατασκευή-εκσυγχρονισμό του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου», απέσπασε ο Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης, στο περιθώριο της 2ημερης επίσκεψης του κ. υπουργού στα Γρεβενά, στα πλαίσια των εορτασμών για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την δημιουργία του Νομού Γρεβενών αλλά και της 112ης επετείου απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Ο κ. Ταταρίδης παρέθεσε αναλυτικά στον υπουργό τους λόγους που καθιστούν αναγκαία την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου που φέρει το όνομα του ¨χρυσού παιδιού¨ του ελληνικού στίβου, Μίλτου Τεντόγλου, με τον κ. Λιβάνιο να είναι ιδιαίτερα θετικός, ζητώντας, μάλιστα, από τον Δήμαρχο να του καταθέσει άμεσα τον φάκελο με τον ενδεικτικό προϋπολογισμό του έργου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γρεβενών, προκειμένου να ενταχθεί στο τομεακό πρόγραμμα του υπουργείου.

Πλέον, η  προσπάθεια και η συνεργασία του Δημάρχου Γρεβενών, Κυριάκου Ταταρίδη, του Βουλευτή Γρεβενών, Αθανάσιου Σταυρόπουλου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Αμανατίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, Ιωάννη Τσακνάκη σχετικά με το έργο της ανακατασκευής-εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου «Μίλτος Τεντόγλου, απέδωσε καρπούς.

Γραφείο τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι