kozan.gr: Πτολεμαΐδα: Το γλέντι, το βράδυ της Τρίτης 15/10, στο κατάστημα ΟΠΑΠ του Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, με το τυχερό δελτίο ΤΖΟΚΕΡ που ανέδειξε έναν μεγάλο νικητή με κέρδη 18,6 εκατ. ευρώ (Βίντεο & Φωτογραφίες)

15 Οκτωβρίου 2024
21:22
Κανένα σχόλιο

Μια μεγάλη γιορτή για το  νικητή των 18,6 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα ΟΠΑΠ, του Σαμουήλ Κουντουρατζόγλου, στη συμβολή των οδών Παυλίδη-Αδαμοπούλου & Κων/πολεως στην Πτολεμαίδα, όπου κατατέθηκε το τυχερό δελτίο. Ήταν μία ξεχωριστή βραδιά με πολλή μουσική, γευστικά εδέσματα και εκπλήξεις από το ΤΖΟΚΕΡ με τα “Χάλκινα της Γουμένισσας” να δίνουν πανηγυρικό τόνο στην εκδήλωση. Να σημειωθεί πως από την αρχή του έτους έχουν αναδειχθεί 11 μεγάλοι νικητές στο ΤΖΟΚΕΡ, οι οποίοι έχουν κερδίσει συνολικά περισσότερα από 52 εκατομμύρια ευρώ. Οι κληρώσεις του ΤΖΟΚΕΡ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00. Το μίνιμουμ ποσό που διανέμει το ΤΖΟΚΕΡ στην πρώτη κατηγορία ανέρχεται σε 1 εκατομμύριο ευρώ. Στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, οι νικητές, με πέντε σωστές προβλέψεις, κερδίζουν από 100.000 ευρώ σε κάθε κλήρωση.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι